„nem bírt magával ő sem, amikor meglátott a folyosón”


Le-Boudoir-Studio-sexy-photos-az-new-boudoir-set_169Jóképű volt, de csak kicsit feltűnő. Na nem az a, hú de összekuszálnám vele a lepedőt, de éreztem némi bizsergést, amikor összefutottunk. Az irodában legtöbbször jó fej volt velem, és ha észbe kapott, talán kicsit még kacér is. De legutóbb a körszakállával sokkal vonzóbb volt, mint máskor. Valahogy férfiasabb lett és ezáltal sokkal kívánatosabb.

Amikor tegnap mélyen a szemembe nézett, megremegett a lábam, amikor pedig a melleimet kezdte fürkészni, éreztem, hogy lecsúszik a fehérnemű a lábam között. Valahogy mindig vágytam arra, hogy nézze a meztelen testem, hogy elvesszem a dekoltázsom mélyében, hogy kívánjon és magáévá tegyen.

Ma délután már nem bírt magával ő sem, amikor meglátott a folyosón, utánam jött. Akkor úgy nézett rám, hogy majdnem kiugrott a szívem a helyéből. Csendben a fülembe súgta:

-          5 perc múlva a kis szertárban…- és eltűnt.

Kisvártatva, miután ittam egy pohár vizet, utánamentem. Előtte beugrottam a mosdóba és rendbe szedtem magam, mintha ez számított volna. Tökmindegy volt neki, hogy mit csinálok magammal, ha kócosan, rúzs nélkül látna is pont ugyanúgy rám vetné magát.

Beléptem a félig sötét, kissé dohos szagú szertárba, ahonnan, mint egy árny jött elő az enyhe napfényben. Még sosem csókolóztunk, de akkor és ott magához húzta az arcomat és olyan csókot adott a számra, amilyet korábban még soha senkitől nem kaptam. Forró volt és nedves, már a smárolásunktól nyögni kezdtünk és ez még csak a kezdet volt.

A keze pillanatok alatt a blúzom alatt volt, és már a melltartót húzta lejjebb a testemről, hogy érezhesse a melleim forró ízét. Amikor meglátta, elalélt a látványtól és csak csókolta és nyalogatta, az ujjai közben már a harisnyámban voltak, amint a bugyim letépésével csak fokozott.

Közben éreztem, hogy olyan merev a farka, mint egy acél tömb. Isteni volt érezni, hogy ezt hozom ki belőle, csak dermedten feszített a pénisze a kezemben és bevetésre készen állt. Mögöttünk volt egy kis pad, amire feldobott és széthúzta a lábaimat, csókolt amerre csak ért és falta a testemet. Imádtam az illatát, majd lehajoltam az ágaskodó farkához. Ahogy elkezdtem szopni, hirtelen elfordította a fejemet és nyögve annyit mondott, annyira kívánlak, hogy beléd akarok menni és nem azt akarom, hogy leszopj. Aztán visszaültem a padra, csókolóztunk és öleltük egymást, közben pedig mélyen belém hatolt. Ahogy elkezdett mozogni, nagyon hamar áramütésszerűen élvezni kezdtünk, mígnem mindketten egyszerre elélveztünk a gyönyörtől…. Utána még csókolóztunk, aztán felöltöztünk  és….

Nedvességüktől még a kapu ablaka is bepárásodott…


5b4899ec8f6e0c1fd0ebf2f610c95068Minden reggel ugyanarra mentek, ugyanazzal a busszal és ugyanabban az időpontban. Daniel magas volt, sovány és szemüveges. De a lencsék alatt szépséges, kék szemek csillogtak. Kate hosszú, barna hajú, filigrán csaj volt. Imádott szexisen öltözködni és élvezte, ahogy a tekintetek a testén sziporkáznak. Szerette, ha beindította az emberek fantáziáját. Minden reggel alaposan válogatott a ruhái között, legtöbbször miniszoknyában és magas sarkúban hagyta el az otthonát. Általában megbolondította a férfiakat, de ő maga válogatós volt.

Reggelente kiszúrták egymást többször, volt, hogy Daniel a busz elején álldogált, míg Kate a jármű végében üldögélt. Ilyenkor bámulták egymást. Egyiknap azonban a lány elmosolyodott, a fiú pedig azonnal viszonozta a pillantást. Mégsem közelítették meg egymást sosem.

Egy átlagos szombat este a lány készülődött a barátnőivel, mert szórakozni készültek. Irtó dögös szerelést vett magára, fekete, mini bőrszoknyát, szegecses trikót és hosszú csizmát. Vörös rúzzsal még erőteljesebbé tette az outfitjét. Remélte, hogy végre találkozik egy izgalmas idegennel. Daniel csak egy unalmas estét tervezett a barátaival, a haldokló kapcsolatát pedig inkább otthon hagyta. A legnagyobb baja az volt a 3 éves kapcsolatával, hogy kiszállt belőle minden szenvedély. Már a barátnője is tervezgette, hogy elhagyja a fiút.

Dan és a fiúk nemsokára lent iszogattak a helyi pubban, amikor a fiú észrevette az ablakból kinézve a reggel oly sokat bámult, dögös lányt, aki most este még vadabbul festett. A srác gyorsan meggyőzte egy barátját, hogy kövessék a lányt és társaságát. Szerencsére nem mentek messze. A szórakozóhelyen hamar számtalan koktél legurult a fiatalok torkán. A lány szexis táncba kezdett a barátnőivel, ezzel még jobban tűzelve a fiút. Daniel csak bámulta Kate-et, aki végre észrevette a fiút. A lány ledermedt a csinos fiú láttán és még jobban tekerte a csípőjét.

A következő pillanatban Daniel odament a lányhoz és a house zene ellenére lassúzni kezdtek. Fogták, simogatták egymás haját, arcát, mígnem a fiú megcsókolta a lányt, aki megmarkolta a fiú kemény fenekét. Legalább 1 órán keresztül táncoltak, mígnem a fiú kivezette a lányt az utcára és behúzta egy kapualjba. Ekkor már ágaskodott a vágytól.

A lány nedves volt és vágyta a fiú érintését, aki azonnal benyúlt a lány bugyijába, majd puncijába. Kate egyre hevesebben vette a levegőt, és markolta közben Dan szerszámát. A srác letolta a nadrágját, a csaj pedig egyre gyorsabban verte a fiú farkát. Közben falták egymás száját, a nedvességüktől még a kapu ablaka is bepárásodott. Egyszerre ziláltak, mígnem a fiú felemelte a lányt és falhoz nyomta. Bedugta kemény farkát és hevesen dugni kezdte a lányt. Addig nyomta, amíg meg nem hallotta, ahogy a lány hangosan elélvez. A fiú sem bírt már magával és beleélvezett a lányba. Az örömtől csókolóztak még, majd gyorsan öltözködni kezdtek. Csak később vették észre, hogy a kaput még csak be sem zárták, de remélték, hogy senki sem figyelte őket….

Vadállat


5b4899ec8f6e0c1fd0ebf2f610c95068Mostanában sokat gondolok rá, hiányzik. Talán nem rosszabb az élet nélküle, de ő szín volt az életemben. Ha választani kéne színt, akkor ő volt a fekete szín. De kicsit vöröses fekete. Pedig utálja a vért, mégis olyan vérvörös feketének képzelem el. Már amikor megismerkedtünk, emlékszem aznap kiszakadt a szívem az izgalomtól. Feszült arcom, az ő féktelen étvágyú arcával került összetűzésbe. Már amikor megláttam a strandon, a szívem, sokkal gyorsabban vert, mint ahogyan azt megszokhatta. Gyönyörű volt, nem láttam még nála vadabb és izgatóbb személyiséget. Ő tényleg arra született, hogy a nők Casanovája legyen. Nincs olyan nőnemű lény, aki ellen tudna állni, csábosan kisfiús arcának. Amikor lenézett rám a színpadról, tudatosodott bennem, hogy nem távozhatok innen anélkül, hogy ne beszéljek vele.

A sors úgy akarta, hogy életem része legyen, legalább egy rövid ideig. Több mint egy évig tartozott hozzám és még sok más emberhez. Vele elveszíti az ember a fejét, a gondolkodását, az eszét. Nem létezik mellette külvilág, sem ész, sem szív. Ha vele vagy, olyan mintha az egész világ veled lenne. Kinyílik a világ ablaka, megrendül a föld, kettészakad az ég és széttépődik a lelked. Ez nem szerelem, ez nem szeretet, ez létezés. Létezés egy másik bolygón, egy másik univerzumban, egy másik planétán, egy más világban. Szép, és ezt ő is tudja, szép nekem, neked, és neki is. Bármit vesz fel, bármi hiányzik róla, a kisugárzása uralkodik mindez felett. Jó lenne látni, vele lenni, úgy mint régen, de már én sem biztos, hogy akarom. Egy izgató, elvarázsolt emlék az életemben, aki értelmet adott a testiségnek. Nála előkerültek a vágyak, az eltűnt vagy még fel sem ismert érzések és gondolatok. Új értelmet kapott a szépség, a test varázsa, a földöntúli vágyak létezése. Vajon fog –e valaha még ilyet, vagy ehhez hasonlót tapasztalni az ember? Biztosan nem, de nem is keresem, ő egy volt a sok közül, és talán az egyik legszebb emlék…

Florence Nightingdale szindróma avagy a vesekő pulzálása szívritmusra


eva-mendes-sexy-wallpapers-2f04cfaeda941a31b7e14f92d22375ddVesekövem volt. A történet fájdalmasan indult, viccesen folytatódott és inkább fájdalmasan ért véget.

Szombaton keltem reggel heveny oldalfájásra, majd taxi vitt el a legközelebbi ügyeletre, ahonnan már szirénázó mentőautó hajtott velem a sebészetre. Ott a legdurvább vizsgálatok után többszöri hányás közepette jöttek rá az orvosok arra, hogy nem vakbélgyulladásom van és nem is méhen kívüli terhességem, hanem vesekövem. 1 darab 3 mm-es okosság feküdt a húgyhólyagom bejáratánál. Hamarosan az urológiára vittek – ide is mentőn – ahova már este érkeztem meg. Egy kedves doktor bácsi és szintén kedves, idősödő nővér fogadott. Lefektettek egy szobába, ahol még hánytam néhányat és végül pár infúzió társaságában mély álomba szenderedtem. Ezt többek között a deadalon-oknak is köszönhettem.

Másnap már vártam, hogy hazamehessek és mindezt tettem még 3-4 napig, amikor is már nem vártam, hogy hazamenjek. Az orvos kedves volt, bájos és a napok előrehaladtával egyre közvetlenebb.

Közvetlensége már-már feszélyezett, mire feleszméltem, hogy beleszerettem.

 

Florence Nightingdale volt az a hölgy, aki ápolónőként beleszeretett a betegébe, és azóta fémjelzik  „a beteg beleszeret az orvosába” illetve „ az orvos beleszeret a betegébe „ kapcsolatokat az ő nevével. Az én esetemben csak az egyik oldal vált a tudtomra. Kedvessége és szókimondó gondolatai már az őrületbe kergettek. Megtudtam, hogy volt neki is hasonló kapcsolata, járt valamikor betegével, de azóta már megtalálta az igazit. A vesekövemet ő zúzta egy speciális ultrahangos módszerrel, amely közben, már nem fájdalmat éreztem. Eleinte tudtam, hogy biztonságban érzem magam, ha a közelemben van, aztán ezt az érzést felváltotta az, hogy már nagyon jól éreztem magam  a közelében. Ezt utolsó esti beszélgetésünk új érzésekké táplált. Közvetlen volt és nagyon kacér. Nehezen tudtam neki ellenállni.

Azóta felállított egy hatalmas, téglákkal kirakott falat, miszerint mégsem szeretne velem tovább lépni.

Ez a kis történet, érzelmeket, és kalandos vágyakat ébresztett bennem. Folytatás nincs, ez nem egy Tiffany vagy Júlia történet, nincs happyend és nincs vidám vég.

 

„Maga extrovertált, én pedig introvertált vagyok, ezért értjük meg egymást olyan jól”