Tanárnő és a diákja a sportszertárban…


erotic-coupleEgész nap csak bámulták egymást. A tanárnő igazi dögös, harmincas nő, a tizennyolc éves fiú mindig is ilyen nőről álmodott. Hosszú combok, kivillanó combix, minden órán csak a formás idomokat fürkészte. Sosem bírt betelni a látvánnyal. A nő egy hervadozó házasságban senyvedett már évek óta, a férje inkább hajtotta a munkát és az italt, mint szexis feleségét. A nő magányos volt és szomorú. Ereje teljében lévő izgató nő volt, akinek libidója az egekbe nyúlt, mindig is egy sármos, izmos, erős férfiról ábrándozott.

Egyik tanítási nap, felment a sportszertárba, mert keresett valamit, amikor váratlanul megjelent mellette a fiú, mosolyogva, félmeztelenül, izmosan, napbarnítottan, hogy összeszedje a focihoz a labdákat. A nő zavarba jött és visszamosolygott. A srác megkérdezte, segíthet-e valamiben, amikor a nő azt felelte egy régi sport oklevelet keres, mert valakinek le kell vinnie, és gondolta segít az illetőnek megtalálni. A fiú megmutatta, hogy hol találja a nő, aki váratlanul hozzáért a fiú karjához. A srác nem jött zavarba, csak mosolygott és válaszul beletúrt a nő hajába. Hirtelen mindketten tanárnőből és diákból átváltoztak nővé és férfivá, akik nagyon vágytak egymásra.

A fiú magához húzta a nőt, beletúrt a hajába és forrón csókolni kezdte a nyakát. A nő sóhajtott és simogatta a fiú mellkasát, ami duzzadt az izmoktól. Csókolták egymást ott, ahol csak érték, a szájuk is egybeolvadt. A fiú felhúzta a nő kis szoknyáját, benyúlt a harisnyája alá és bedugta az ujját a nő puncijába. Aki ettől olyan izgatott lett, hogy azonnal magában akarta érezni a fiú péniszét. Lehúzta a kis sortot róla és kivette a hatalmas farkát. Ledöntötte egy zsámolyra a srácot és beleült a férfias szervébe. Mozgott rajta, miközben a fiú simogatta a nő melleit a csipkés melltartóban. Mindketten egyszerre értek el a csúcsra….

Én nem szeretkezem, hanem baszok…


UCcUP3jSokat vártunk rá, vagyis inkább a filmvilág így harangozta be és tette tudtunkra, hogy egy új világ kezdődik A szürke ötven árnyalatával.

Vagyis Christian figurája a megszokott romantikus filmhős marad, a lány, Anastacia pedig a már-már unott szende, szűzlány figurája. Mégis egy kis színt kapott a történet, mert amúgy olybá unalmas lett volna. A romantika és a szerelem ellenben a vártnál lényegesen nagyobb hangsúlyt kapott, háttérbe szorítva a szado-mazo szexet. A helikopter a limuzint váltotta fel, a csúnya beszéd pedig a kedves szavakat. A babapofis Jamie szájából pedig nem csak nekem tűnt viccesnek a baszás kifejezés. Belőle inkább csodás, gyertyafényes, pezsis szeretkezést néztünk volna ki, nem korbáccsal és kötelekkel tűzdelt vad orgiát. Kicsit viccesen is mozgott a játszószobájában, ahol nem volt egyértelmű, hogy már vagy túl régen járt, vagy csak nem szokta meg a film díszleteit és kellékeit, és még ismerkedett a helyzettel. Anastacia karaktere bár a szűz lányból egészen profivá vált pár alkalom után, furcsamód kissé hamar megadta magát a bájos Greynek. A lány mellét nagyon sokszor látjuk, ellenben hiányoltuk Jamie férfiasságát, amit egy ilyen filmben méltán elvárhattunk volna. Stacia nem volt az a szexdémon, mégis hamar bevállalta a kellemetlen szituációkat azért, hogy a szerelmét bizonyítsa. Azt gondolom sok volt az ismétlés, ugyanolyan randi, szép érintések, csókok, szex, és eltörpült a film lényege, gyakran azt hihettük mi nézők, hogy lehet, hogy nem is lesz benne vadság és korbács. Elhittük, hogy a film két ember szerelméről szól, és főleg arról, hogy mire hajlandóak a másikért, azaz az egyik mit tesz meg, a másik pedig miről mond majd le….de ez majd a következő részben….

Így teljes a szexualitásom.. interjú Vad Katalinnal, azaz Michelle Wild-dal


so_sexy_by_monkapotanut-d4tdc4p/Interjú részlet/

Beszéljünk kicsit a múltadról, hol születtél, milyen gyermekkorod volt?

- Sátoraljaújhelyen születtem és amit szeretek elmondani a gyerekkoromról az, hogy a város ahol laktam mivel nagyon kicsi, mindenki mindenkit ismert. Mindenki szeretett beleszólni az ember életébe és igen erős egyéniségek alakultak ki. Mindenki tudta mit akart és hát én is így lettem egy nagyon határozott ember. Mindig tudtam, mit akarok és azt is, hogy hogyan fogom azt megcsinálni. Egyébként teljesen normális gyermekkorom volt, azt tanulhattam, amit szerettem volna, nem varázsütésre de abba az iskolába kerültem be, ahova szerettem volna.

Gyermekkorodban érdekelt már a szexualitás?

- Szigorú voltam ám a kissrácokkal, akikkel kézen fogva járogattunk együtt. Ha nem tudott nekem semmi újat mutatni, vagy csak csókolóztunk és tévét néztünk, akkor nem tudtam már velük mit kezdeni olyan 14-15-16 éves koromban. Elég korán érő típus voltam.

Mikor vesztetted el a szüzességedet?

- 15 éves voltam és nem volt egy nagy élmény számomra. Nem éreztem azt, amit a lányok várnak tőle, hogy az egész életünk megváltozik ettől. Igazából azt a fordulatot, amit elvár az ember a szüzesség elvesztésétől, azt a terhességem alatt éreztem meg. Ez az, ami tényleg visszafordíthatatlan, jelent valamit az életben és kiteljesíti az ember nőiességét.

Így teljes a szexualitásom.

Hogyan lehet összekötni a terhességet a szexualitással?

- Nagyon sok mindent kipróbáltam és átéltem a szexben. Rengeteg tapasztalatot szereztem, és soha eszembe nem jutott az, hogy milyen érzés úgy szeretkezni, hogy gyereket csinál az ember. Egyre inkább elkezdtem belelovallni magam a dologba. Rájöttem arra, hogy mégiscsak ez az ember szexualitásának a csúcsa. Egy dolgot most tényleg arra használunk, amire való. Ez valahol egy kulcsa egy kapcsolatnak, és ha ez jól működik, akkor kivetül a szexuális életre, akkor oda már jöhet egy gyerek.

Mi indított el, hogy pornózzál?  Hogyan csöppentél ebbe bele és miért?

- Voltam szex telefonos, mert úgy gondoltam, hogy buli, aztán voltam sztriptíz táncos, mert úgy gondoltam, hogy anyagilag van ennek jó híre és hallottam, hogy lehet ezt normálisan is csinálni. Vannak helyek, ahol nem kell szobára menni, hanem lehet táncosként dolgozni, és úgy éreztem miért ne, mivel ez érdekelt is. Amikor már úgy láttam, hogy a képességeim korlátokba ütköznek és nem tudok már mindent megvalósítani, amit szeretnék, és nem tudtam az alkotókészségemet és fantáziámat kiélni benne, akkor azt mondtam, hogy próbáljunk meg filmezni.

Te jelentkeztél valahova?

- Megkerestem egy ügynököt, aki háromszor elmondott mindent, hogy mi hogy lesz, egyébként teljesen véletlenül adott fel hirdetést, mivel nem így szoktak szereplőket keresni. De aztán megtaláltam és mindent végig beszéltünk, hogy mit akarok ezzel elérni, hogyan stb. Azt mondta, addig ne filmezzek, amíg nem tudom, mit akarok, és amíg nem tudjuk, hogy kikkel kell forgatnom ahhoz, hogy elérjem a céljaimat. Nagyon gyorsan kitaláltuk, hogy mit is akarok valójában és megkerestük a producereket. Szerettem volna Magyarországon maradni, mert komoly kapcsolatom volt akkor és nem is akartam össze-vissza utazgatni a világban, hanem itthon dolgozni. Elmentünk egy magyar producerhez meg egy olaszhoz és a magyart választottuk. Ő tudta a jobb opciókat felmutatni, így itthon dolgozhattam.

Soha nem szégyellted a munkádat, nem érezted magad kellemetlenül sehol miatta?

- Tehát nem pironkodtam –e miatta? Előfordult, hogy kívülállónak éreztem magamat. De ez a társaságtól függ. Egyszerű példa, ha beülök például óvó nénik, tanárok közé, abszolút kívülállónak érzem magam. Mert én már nem lehetek tanár, és nem lehet összehasonlítani a két szakmát, mert teljesen más, amit én érek el és más, amit ők. Volt, hogy néha visszahúzódó lettem, de ez soha nem csapott át abba, hogy megbántam volna egyszer is.

Hogy nézett ki egy átlagos munkanapod?

- A munkanap az egy eszenciája ennek az életmódnak. Nem mindennap dolgozunk, nem minden nap csinál ez ember x filmet. Mindenki azt gondolja, hogy mi is napi 8 órát dolgozunk, és napi 8 órába rengeteg film és jelenet belefér, de ez nem így van. Egy nap alatt – délelőtt vagy délután – veszünk fel egy jelenetet. Előtte néhány órás a sminkelés, a megbeszélés stb.

Van előtte próba?

- Nem igazán, hiszen minden pénzbe kerül és a producereknek ez mégiscsak az üzletről szól.

Ha elsőre nem sikerül fölvenni, akkor az próbának minősül, de ez nem jellemző.

Reggel sminkkel kezdődik minden, majd jönnek, akik a díszletért a világításért felelősek, aztán attól függ kiket, mennyit kell sminkelni, vagy kell –e külön fodrászt is hívni.

Egy héten hány napot dolgoztatok?

- Ezt nem lehet hétre leosztani, mert egy film az nagyjából 1-1,5 hétig fogatódik, és van úgy, hogy a forgatások csokorba vannak szedve, tehát egy csapat forgat egyszerre három filmet és akkor felváltva használják a helyszíneket. És még attól is függ, hogy ki hány jelenetbe kerül bele. Van, aki szerencsés, vagy nem, de ez nézőpont kérdése és főszerepet kap, ilyenkor minden nap dolgozik. Ez nagyon sok várakozással jár, ami főleg akkor rossz, ha például egy idegen országban, városban zajlik a forgatás, mert akkor nem lehet mit csinálni, várni kell. Először szoktuk felvenni a beszélgetős jeleneteket és csak utána az akció részeket.

Van kedvenc rendeződ? Vagy vannak kedvenc szereplőid?

- Vannak olyanok, akikkel szerettem dolgozni de, van olyan, akinek meg a filmjei nagyon tetszettek mindig. Akivel jó lett volna dolgozni, mert nagyon magas rangú a szakmában az Andrew Blake. Ő nagyon szép filmeket csinál, nagyon szép és ügyes lányokkal.

Nála nem dolgoztál még?

- Hozzá nagyon nehéz bekerülni, nála nagyon szépnek és nagyon ügyesnek kell lenni. Neki megvannak az elképzelései, és tökéletesnek kell lenni.

Van kedvenc színész társad, akivel szerettél együtt dolgozni?

- Én magyarokkal szerettem dolgozni, mint például Mayá-val, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Miért van az szerinted, hogy a lányok híresebbek ebben a szakmában, mint a fiúk, hiszen  egy laikus ember, egy fiú nevet sem tud mondani a filmekből?

- Mert a profi színész fiúból sokkal kevesebb van, mint lányból és a vásárlók legnagyobb része férfi. A lányok a dekoratívabbak, de vannak olyan helyek, ahol a fiúk a sztárok, például Amerikában, vagy Spanyolországban.

Hány filmed jelent meg?

- Nem tudom, kb. olyan 50-60 körül.

Hány évig csináltad?

- Olyan 2000. novembertől, 2004. februárig.

Ki lehet ebből lépni szerinted? Bárki abba tudja hagyni? Ma már a pornózást az emberek összekapcsolják a prostitúcióval, szerinted, ezt abba lehet hagyni?

- Erkölcsileg, vagy fizikailag?

Mindkettő.

- Az elmúlt 1-2 év azt mutatta, hogy bárhonnan elő tudnak szedni olyan embereket, akik pornóztak már, és elég sokat ráadásul. Bárkiről kiderülhet, aki közszereplő, vagy Valóság Show figura, hogy régebben már szerepelt pornó filmben, vagy volt sztriptíz táncos, vagy bármi. Ha banki dolgozó, akkor is kiderül mindenkiről. Ebből a szempontból nehéz kilépni ebből. Érdemes inkább vállalni, mint rejtegetni.

Fizikailag ki lehet ebből teljesen lépni, ha az ember nem hagyja magát.

Mennyire higiénikus ez a szakma? Hogyan lehet védekezni?

- Terhesség ellen egyértelmű, hogy mindenki szed fogamzásgátlót. Két hetente pedig mindenkinek friss orvosi papírokkal kell megjelennie. Ez teljesen bizalmi kérdés, van olyan, aki havonta jár orvoshoz különböző betegségekkel, de van, akinek életében csak kétszer volt bármi baja.

Hogy állt a munkádhoz a családod? Például kezdetekben a sztriptízhez?

- Amíg meg tudtam nekik magyarázni, hogy biztonságban vagyok és csak olyan dolgokat, csinálok, ami nekem nem rossz, addig azt mondták, jól van, hát aggódunk, de vigyázz magadra.

És a pornóhoz?

- Ehhez már be kellett bizonyítanom, hogy van ennek több szintje és én a magasabb kvalitás felé igyekszem. Ha az ember olyat csinál, amiben nemcsak a kihívást érzi, hanem a saját erejét is, akkor erre érdemesebb mint építő jellegű élettapasztalatot, feláldozni rá a húszas éveit, minthogy folyamatosan olyan falakba ütközzön, mint gyarlóság, emberi butaság.

Arra még nem gondoltál, hogy milyen ha egy családtagod nézi a filmjeidet?

- Belegondoltam már, de ha emiatt elfordulnak ettől a műfajtól, nem veszítenek semmit. Elég kicsi a családunk, de ha miattam nem nézik, akkor ne nézzék. Időben tudták, úgyhogy tudnak magukra vigyázni.

Mit tanácsolnál a mai fiataloknak, akik ebben a szakmában szeretnének dolgozni? Lebeszélnéd őket, vagy éppen ellenkezőleg?

- Mindenképpen azzal kezdeném, hogy lebeszélném őket, mert ez nem mindenkinek való. Elmondanám az árnyoldalakat. Hogyha nem sikerül lebeszélni, akkor az az én emberem. (nevet)

Miért éppen Michelle?

- Jó volt a hangzása és kedves, bájos figurát sejtet…

A szadizmus és a mazochizmus névadói


UCcUP3jA szexuális eltévelyedések egyidősek az emberiséggel. A különbségek leginkább abban mutatkoznak meg, hogy mely korokban hogyan ítéltek meg bizonyos nemi beállítódást, illetve szexuális viselkedési formákat. 110 éve, 1895. március 9-én halt meg a hesseni Lindheimben Leopold von Sacher-Masoch a mazochizmus spanyol-szláv eredetű névadója. A galíciai származású osztrák író, akinek apja Prága rendőrkapitánya volt, anyanyelvként a lengyelt és a rutént használta. Grazi történészprofesszori munkáját, előbb Budapesten német irodalmi hírlapszerkesztői, majd női álneveken megjelent perverz-erotikus írói tevékenységével teljesítette ki. A korabeli Galícia állapotáról készült társadalomkritikai novelláinak hősei parasztok, zsidók és kispolgárok.

1836. január 27-én Lembergben (ma az ukrajnai Lviv) született, az Osztrák-Magyar Monarchia Galícia tartományában. Apja spanyol, anyja szláv eredetű volt, anyanyelvként a lengyelt és a rutént használta, németül csak 12 éves korában tanult meg. Apja udvari tanácsos, Galícia, majd 1848-tól Prága rendőrkapitánya volt.

A gyenge testalkatú fiút egy robusztus orosz parasztasszony nevelte, s 12 éves korában szemtanúja volt az 1848-es forradalomnak. Fia itt járt középiskolába, majd Grazban jogot és történelmet tanult, később a lembergi és a grazi egyetem történészprofesszora lett. Rövid történészi pályáján kutatásokat folytatott az V. Károly császár elleni németalföldi lázadással kapcsolatban. Érzelmi világa mindig a szlávokhoz kötötte, ezt azonban össze tudta egyeztetni a Habsburgok iránti hűséggel. Szabadfoglalkozású íróként Grazban, Salzburgban, Prágában és Bécsben élt, 1874-81 között Budapesten lakott, itt a Belletristische Blätter című német nyelvű irodalmi hetilapot szerkesztette. Ezután Lipcsében, majd Párizsban, végül Mannheimben telepedett le, 1890-ben Lindheimbe költözött.

Fiatalon kezdett el írni, előbb történeti munkákat, majd regényeket és novellákat. Talán legismertebb könyve a Bundás Vénusz (1870), amelyben igen érzékletesen ábrázolta a kiszolgáltatottság, a szenvedés élvezetét. (A múlt században a Velvet Underground együttes is ezt választotta egyik híres dalának címéül, s több filmfeldolgozása is készült.) Regényeiben különös előszeretettel szerepeltet szexuális indíttatású kegyetlenkedésekre hajlamos nőalakokat – ezért Richard Kraft-Ebing bécsi elmegyógyász 1886-ban megjelent, Psychopathia sexualis című művében a még élő íróról nevezte el mazochizmusnak a szexuálpatológia egyes jelenségeit, a lealáztatáshoz, a kegyetlenkedés elviseléséhez kapcsolódó kielégülést.

Írói álnévként a Charlotte Arand és a Zoe von Rodenbach női neveket is használta. Termékeny, könnyed stílusú író volt, de művei ritkán rejtenek magukban elmélyült mondanivalót. Noha a maga idejében perverz-erotikus írásai tették híressé, legjobb könyveinek – irodalmi szempontból – azokat az elbeszélésköteteit tartják, melyek a korabeli Galícia állapotáról adnak hű beszámolót. E novellái nemcsak realisztikusak, de némi társadalomkritikát is tartalmaznak, hősei parasztok, zsidók és kispolgárok. Művei közt szerelmi történetek és történelmi tárgyú novellák is találhatók.

Könnyen azt hihetjük, hogy a szexuális szabadosság idővel egyre terjedt, hiszen a XX. században ezt láthattuk és ma is szemünk előtt zajlik a folyamat. Gondoljunk csak arra, hogy a homoszexualitás hogyan válik büntetőjogi kategóriából alternatív életformává, vagy hogyan változott a szexuális forradalom során az orális szex megítélése (ördögtől való tevékenységből elfogadottá vált, kikerült a perverzitásnak ítélt cselekvések köréből). Ha azonban kicsit messzebbre tekintünk, mint az elmúlt száz év, akkor láthatjuk, hogy a folyamat nem egyirányú.

Arról, hogy az ókori görögöknél már téma volt és nem csak tett a szexualitás, a ránk maradt huncut mintájú cserépedények árulkodnak. A hetérák „társadalmi intézmények” voltak az ókori városállamokban, szépségüket gyakorta elismerés és csodálat övezte, létük nem volt megbotránkoztató. A régi indiaiaktól származó csodás ábrázolások (Kajuharo egyik templomának falain különbözõ szeretkezési pózok százai tanulmányozhatók) mellett írásos emlék is maradt e korból. A Káma-Szutra bizonyítja, hogy a szexuális örömszerzés ezernyi válfaját ismerték, kedvelték és nem találták perverziónak, ha a résztvevõk élvezetet találtak benne. Egészen más volt a helyzet a középkori Európában. A Biblia a paráználkodást a bűnök közé sorolja, a középkori értelmezés pedig a gyermeknemzést célzó aktuson kívül minden mást paráznaságnak, tehát elítélendõnek talált. A képmutatás kora volt ez az idõszak, legalábbis fennmaradt irodalmi emlékek sora ezt bizonyítja. A vágánsok által leírt mulatságok ugyanis korántsem a szűziesség jegyében zajlottak…

A perverzióról regényt írni, sőt arra filozófiát építeni azonban először egy francia nemes mert: Donathien Alfonse Francois Sade-ról van szó. Neve mindenkinek ismerősen csenghet, hiszen õ a szadizmus atyja és névadója. Sade márki 1740-ben született és 1814-ig élt, de 74 évéből 27-et elmegyógyintézetben töltött.

Sade márki munkássága máig vitatott, életművének legelső és talán legismertebb darabja a Justine avagy az erény bukása című műve, ami kortársait olyannyira megbotránkoztatta, hogy megpróbálták betiltatni és megsemmisíteni. Az, hogy a mű ma is megvásárolható, azoknak köszönhető, akik kéz alatt mégis terjesztették a könyvet. Érdekes történet, hogy Angliában is a tiltott könyvek listáján szerepelt ez az írás – mint ahogy Sade márki többi műve –, de a British Museum őrzött egy példányt belőle. A könyv azonban csak a canterburyi érsek jelenlétében volt olvasható, egészen a XX. századig. (A történetben a vad pornográf és az élet nagy kérdésein filozofáló részek váltogatják egymást.) Sade márki legnagyobb bűne – a saját korában – nem az erőszak és a csoportszex megdöbbentő módjainak leírása volt, hanem az, hogy írásaiban erõsen támadta az egyházat. A szerzeteseket szabados életmóddal vádolja, kéjvágyó, erőszakos alakokként mutatja be a papokat, vallásellenes kirohanásai minden könyvében megtalálhatók. Mégsem antiklerikalizmusa, hanem vad szexuális fantáziája tette halhatatlanná a márkit. A mai pornófilmek forgatókönyvírói (már ha vannak ilyenek) semmi újat sem tudnának mondani a XVIII. századi libertinus (Sade márkinál a szabad erkölcsű emberek elnevezése) irodalom ismerőinek. A márki az anális szexet, a homoszexualitást, az állatokkal létesített nemi aktust és a különféle segédeszközök használatát is részletesen írja le.

A világirodalom Sade márki számos követőjét ismeri. Később Apollinaire, a franciák nagy költője brutalitástól és pedofíliától sem mentes Tizenegyezer vessző címe regénye váltott ki hatalmas felháborodást. A Lady Chatterly szeretője című regényt pedig a mai napig nem adták ki Angliában.