“Enyhén kibuggyanó melle csak fokozta a kíváncsi tekinteteket”


0502_various-collection-hd-wallpapers-327Ma reggel kitalálta, hogy fürdőbe megy. Már nagyon régen nem volt, és szeret úszni, imádja a pancsolást is, nemkülönben szeret a szaunában is izzadni. A hideg, ami már kikészítette, gyakorlatilag elüldözte őt a közeli fürdőkomplexumba. Amikor belépőért állt sorba, kiszúrt egy nagyon jóképű srácot, aki már bent pakolgatta a kabátját és szekrényt keresett magának. Nem ismerkedési céllal jött, szimplán pihenni akart, de elidőzött a szeme a fiú, szép és izmos karján, a felálló haján, ami kecsesen volt kócos, pont, ahogy a lány szereti. Miután keresett ő is egy szekrényt magának, a fiú eltűnt, a lány felöltözött, elment a mellékhelységbe és egy kis időre el is felejtette a fiút.

Egy fél órás tempós úszás után, fürdésre vágyott a lány. Beült az egyik jakuzziba és elengedte magát. hagyta, hogy a buborékok megbizsergessék a testét. Imádta ezt a lazítást. Egy pillanatra kinyitotta a szemét és észrevette, hogy figyeli valaki. Megpillantotta a srácot, aki ha lehet, még őrjítőbb volt,mint kint. Egymás tekintetébe elvesztek pár pillanatra. A lány újra behunyta a szemét, és mire kinyitotta a fiú már sehol sem volt. Újabb hideg, vizes úszást kívánt, de most csak 20 hosszt úszott. Nagyon élvezte azt a kellemes izomlázat a hátában.

A lány sosem járt úszódresszben, csakis szexis bikiniben. Formás testét ilyenkor sokan megcsodálták. Enyhén kibuggyanó melle csak fokozta a kíváncsi tekinteteket. Bár már régen volt szoláriumban, a bőre hamvas és puha volt.

Az úszás után szaunázni volt kedve, bement az egyik sötét helységbe, ahol nagyon sokan voltak. Az emberek szaga és hangos beszélgetése most idegesítette, így megkereste a legtávolabbi szaunát, ahol senki sem volt és bement. Leült a sötétbe és eszébe jutott a jóképű fiú, akit kint látott. Tudta, hogy jó pár évvel fiatalabb lehet nála, mégis elképzelte, hogy milyen lenne megcsókolni. A következő percben a srác lépett be a szaunába és leült a lánnyal szemben. A közös izzadság és egymás fürkészése egyre jobban beindította a fiatalok fantáziáját. Egy idő után nem bírtak magukkal és egymásnak estek. Csókolózni kezdtek és ölelték egymást. A fiú benyúlt a pici bikini alsóba és bedugta az ujját a lány testébe. A lány nyögni kezdett és megmarkolta a srác kemény farkát. Közben lecsúszott a bikini felső is, amikor a fiú nem bírt már magával és csókolni kezdte a lány melleit. Nem gondoltak ara, hogy bárki benyithat a szaunába, csak egymással foglalkoztak. A srác ekkor leült, a lány pedig beleült a fiú ölébe és mozogni kezdett a farkán. Közben a forróságtól már alig kaptak levegőt, egyre szaporábban lihegtek. Majd egyszerre elmentek egymásban.

Ezután forró ölelésben és csókolózásban búcsúztak el egymástól….ezt a szaunázást egyikük sem felejti el soha.

Én nem szeretkezem, hanem baszok…


UCcUP3jSokat vártunk rá, vagyis inkább a filmvilág így harangozta be és tette tudtunkra, hogy egy új világ kezdődik A szürke ötven árnyalatával.

Vagyis Christian figurája a megszokott romantikus filmhős marad, a lány, Anastacia pedig a már-már unott szende, szűzlány figurája. Mégis egy kis színt kapott a történet, mert amúgy olybá unalmas lett volna. A romantika és a szerelem ellenben a vártnál lényegesen nagyobb hangsúlyt kapott, háttérbe szorítva a szado-mazo szexet. A helikopter a limuzint váltotta fel, a csúnya beszéd pedig a kedves szavakat. A babapofis Jamie szájából pedig nem csak nekem tűnt viccesnek a baszás kifejezés. Belőle inkább csodás, gyertyafényes, pezsis szeretkezést néztünk volna ki, nem korbáccsal és kötelekkel tűzdelt vad orgiát. Kicsit viccesen is mozgott a játszószobájában, ahol nem volt egyértelmű, hogy már vagy túl régen járt, vagy csak nem szokta meg a film díszleteit és kellékeit, és még ismerkedett a helyzettel. Anastacia karaktere bár a szűz lányból egészen profivá vált pár alkalom után, furcsamód kissé hamar megadta magát a bájos Greynek. A lány mellét nagyon sokszor látjuk, ellenben hiányoltuk Jamie férfiasságát, amit egy ilyen filmben méltán elvárhattunk volna. Stacia nem volt az a szexdémon, mégis hamar bevállalta a kellemetlen szituációkat azért, hogy a szerelmét bizonyítsa. Azt gondolom sok volt az ismétlés, ugyanolyan randi, szép érintések, csókok, szex, és eltörpült a film lényege, gyakran azt hihettük mi nézők, hogy lehet, hogy nem is lesz benne vadság és korbács. Elhittük, hogy a film két ember szerelméről szól, és főleg arról, hogy mire hajlandóak a másikért, azaz az egyik mit tesz meg, a másik pedig miről mond majd le….de ez majd a következő részben….

Így teljes a szexualitásom.. interjú Vad Katalinnal, azaz Michelle Wild-dal


so_sexy_by_monkapotanut-d4tdc4p/Interjú részlet/

Beszéljünk kicsit a múltadról, hol születtél, milyen gyermekkorod volt?

- Sátoraljaújhelyen születtem és amit szeretek elmondani a gyerekkoromról az, hogy a város ahol laktam mivel nagyon kicsi, mindenki mindenkit ismert. Mindenki szeretett beleszólni az ember életébe és igen erős egyéniségek alakultak ki. Mindenki tudta mit akart és hát én is így lettem egy nagyon határozott ember. Mindig tudtam, mit akarok és azt is, hogy hogyan fogom azt megcsinálni. Egyébként teljesen normális gyermekkorom volt, azt tanulhattam, amit szerettem volna, nem varázsütésre de abba az iskolába kerültem be, ahova szerettem volna.

Gyermekkorodban érdekelt már a szexualitás?

- Szigorú voltam ám a kissrácokkal, akikkel kézen fogva járogattunk együtt. Ha nem tudott nekem semmi újat mutatni, vagy csak csókolóztunk és tévét néztünk, akkor nem tudtam már velük mit kezdeni olyan 14-15-16 éves koromban. Elég korán érő típus voltam.

Mikor vesztetted el a szüzességedet?

- 15 éves voltam és nem volt egy nagy élmény számomra. Nem éreztem azt, amit a lányok várnak tőle, hogy az egész életünk megváltozik ettől. Igazából azt a fordulatot, amit elvár az ember a szüzesség elvesztésétől, azt a terhességem alatt éreztem meg. Ez az, ami tényleg visszafordíthatatlan, jelent valamit az életben és kiteljesíti az ember nőiességét.

Így teljes a szexualitásom.

Hogyan lehet összekötni a terhességet a szexualitással?

- Nagyon sok mindent kipróbáltam és átéltem a szexben. Rengeteg tapasztalatot szereztem, és soha eszembe nem jutott az, hogy milyen érzés úgy szeretkezni, hogy gyereket csinál az ember. Egyre inkább elkezdtem belelovallni magam a dologba. Rájöttem arra, hogy mégiscsak ez az ember szexualitásának a csúcsa. Egy dolgot most tényleg arra használunk, amire való. Ez valahol egy kulcsa egy kapcsolatnak, és ha ez jól működik, akkor kivetül a szexuális életre, akkor oda már jöhet egy gyerek.

Mi indított el, hogy pornózzál?  Hogyan csöppentél ebbe bele és miért?

- Voltam szex telefonos, mert úgy gondoltam, hogy buli, aztán voltam sztriptíz táncos, mert úgy gondoltam, hogy anyagilag van ennek jó híre és hallottam, hogy lehet ezt normálisan is csinálni. Vannak helyek, ahol nem kell szobára menni, hanem lehet táncosként dolgozni, és úgy éreztem miért ne, mivel ez érdekelt is. Amikor már úgy láttam, hogy a képességeim korlátokba ütköznek és nem tudok már mindent megvalósítani, amit szeretnék, és nem tudtam az alkotókészségemet és fantáziámat kiélni benne, akkor azt mondtam, hogy próbáljunk meg filmezni.

Te jelentkeztél valahova?

- Megkerestem egy ügynököt, aki háromszor elmondott mindent, hogy mi hogy lesz, egyébként teljesen véletlenül adott fel hirdetést, mivel nem így szoktak szereplőket keresni. De aztán megtaláltam és mindent végig beszéltünk, hogy mit akarok ezzel elérni, hogyan stb. Azt mondta, addig ne filmezzek, amíg nem tudom, mit akarok, és amíg nem tudjuk, hogy kikkel kell forgatnom ahhoz, hogy elérjem a céljaimat. Nagyon gyorsan kitaláltuk, hogy mit is akarok valójában és megkerestük a producereket. Szerettem volna Magyarországon maradni, mert komoly kapcsolatom volt akkor és nem is akartam össze-vissza utazgatni a világban, hanem itthon dolgozni. Elmentünk egy magyar producerhez meg egy olaszhoz és a magyart választottuk. Ő tudta a jobb opciókat felmutatni, így itthon dolgozhattam.

Soha nem szégyellted a munkádat, nem érezted magad kellemetlenül sehol miatta?

- Tehát nem pironkodtam –e miatta? Előfordult, hogy kívülállónak éreztem magamat. De ez a társaságtól függ. Egyszerű példa, ha beülök például óvó nénik, tanárok közé, abszolút kívülállónak érzem magam. Mert én már nem lehetek tanár, és nem lehet összehasonlítani a két szakmát, mert teljesen más, amit én érek el és más, amit ők. Volt, hogy néha visszahúzódó lettem, de ez soha nem csapott át abba, hogy megbántam volna egyszer is.

Hogy nézett ki egy átlagos munkanapod?

- A munkanap az egy eszenciája ennek az életmódnak. Nem mindennap dolgozunk, nem minden nap csinál ez ember x filmet. Mindenki azt gondolja, hogy mi is napi 8 órát dolgozunk, és napi 8 órába rengeteg film és jelenet belefér, de ez nem így van. Egy nap alatt – délelőtt vagy délután – veszünk fel egy jelenetet. Előtte néhány órás a sminkelés, a megbeszélés stb.

Van előtte próba?

- Nem igazán, hiszen minden pénzbe kerül és a producereknek ez mégiscsak az üzletről szól.

Ha elsőre nem sikerül fölvenni, akkor az próbának minősül, de ez nem jellemző.

Reggel sminkkel kezdődik minden, majd jönnek, akik a díszletért a világításért felelősek, aztán attól függ kiket, mennyit kell sminkelni, vagy kell –e külön fodrászt is hívni.

Egy héten hány napot dolgoztatok?

- Ezt nem lehet hétre leosztani, mert egy film az nagyjából 1-1,5 hétig fogatódik, és van úgy, hogy a forgatások csokorba vannak szedve, tehát egy csapat forgat egyszerre három filmet és akkor felváltva használják a helyszíneket. És még attól is függ, hogy ki hány jelenetbe kerül bele. Van, aki szerencsés, vagy nem, de ez nézőpont kérdése és főszerepet kap, ilyenkor minden nap dolgozik. Ez nagyon sok várakozással jár, ami főleg akkor rossz, ha például egy idegen országban, városban zajlik a forgatás, mert akkor nem lehet mit csinálni, várni kell. Először szoktuk felvenni a beszélgetős jeleneteket és csak utána az akció részeket.

Van kedvenc rendeződ? Vagy vannak kedvenc szereplőid?

- Vannak olyanok, akikkel szerettem dolgozni de, van olyan, akinek meg a filmjei nagyon tetszettek mindig. Akivel jó lett volna dolgozni, mert nagyon magas rangú a szakmában az Andrew Blake. Ő nagyon szép filmeket csinál, nagyon szép és ügyes lányokkal.

Nála nem dolgoztál még?

- Hozzá nagyon nehéz bekerülni, nála nagyon szépnek és nagyon ügyesnek kell lenni. Neki megvannak az elképzelései, és tökéletesnek kell lenni.

Van kedvenc színész társad, akivel szerettél együtt dolgozni?

- Én magyarokkal szerettem dolgozni, mint például Mayá-val, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Miért van az szerinted, hogy a lányok híresebbek ebben a szakmában, mint a fiúk, hiszen  egy laikus ember, egy fiú nevet sem tud mondani a filmekből?

- Mert a profi színész fiúból sokkal kevesebb van, mint lányból és a vásárlók legnagyobb része férfi. A lányok a dekoratívabbak, de vannak olyan helyek, ahol a fiúk a sztárok, például Amerikában, vagy Spanyolországban.

Hány filmed jelent meg?

- Nem tudom, kb. olyan 50-60 körül.

Hány évig csináltad?

- Olyan 2000. novembertől, 2004. februárig.

Ki lehet ebből lépni szerinted? Bárki abba tudja hagyni? Ma már a pornózást az emberek összekapcsolják a prostitúcióval, szerinted, ezt abba lehet hagyni?

- Erkölcsileg, vagy fizikailag?

Mindkettő.

- Az elmúlt 1-2 év azt mutatta, hogy bárhonnan elő tudnak szedni olyan embereket, akik pornóztak már, és elég sokat ráadásul. Bárkiről kiderülhet, aki közszereplő, vagy Valóság Show figura, hogy régebben már szerepelt pornó filmben, vagy volt sztriptíz táncos, vagy bármi. Ha banki dolgozó, akkor is kiderül mindenkiről. Ebből a szempontból nehéz kilépni ebből. Érdemes inkább vállalni, mint rejtegetni.

Fizikailag ki lehet ebből teljesen lépni, ha az ember nem hagyja magát.

Mennyire higiénikus ez a szakma? Hogyan lehet védekezni?

- Terhesség ellen egyértelmű, hogy mindenki szed fogamzásgátlót. Két hetente pedig mindenkinek friss orvosi papírokkal kell megjelennie. Ez teljesen bizalmi kérdés, van olyan, aki havonta jár orvoshoz különböző betegségekkel, de van, akinek életében csak kétszer volt bármi baja.

Hogy állt a munkádhoz a családod? Például kezdetekben a sztriptízhez?

- Amíg meg tudtam nekik magyarázni, hogy biztonságban vagyok és csak olyan dolgokat, csinálok, ami nekem nem rossz, addig azt mondták, jól van, hát aggódunk, de vigyázz magadra.

És a pornóhoz?

- Ehhez már be kellett bizonyítanom, hogy van ennek több szintje és én a magasabb kvalitás felé igyekszem. Ha az ember olyat csinál, amiben nemcsak a kihívást érzi, hanem a saját erejét is, akkor erre érdemesebb mint építő jellegű élettapasztalatot, feláldozni rá a húszas éveit, minthogy folyamatosan olyan falakba ütközzön, mint gyarlóság, emberi butaság.

Arra még nem gondoltál, hogy milyen ha egy családtagod nézi a filmjeidet?

- Belegondoltam már, de ha emiatt elfordulnak ettől a műfajtól, nem veszítenek semmit. Elég kicsi a családunk, de ha miattam nem nézik, akkor ne nézzék. Időben tudták, úgyhogy tudnak magukra vigyázni.

Mit tanácsolnál a mai fiataloknak, akik ebben a szakmában szeretnének dolgozni? Lebeszélnéd őket, vagy éppen ellenkezőleg?

- Mindenképpen azzal kezdeném, hogy lebeszélném őket, mert ez nem mindenkinek való. Elmondanám az árnyoldalakat. Hogyha nem sikerül lebeszélni, akkor az az én emberem. (nevet)

Miért éppen Michelle?

- Jó volt a hangzása és kedves, bájos figurát sejtet…

Gyertyafényes kád és kőkemény élvezet


0203e73b6c882865edf77c021c48b763Már hónapok óta fantáziáltam róla, nem tudtam keressem, vagy várjak rá. Időnként ráírtam, hátha veszi a lapot, vagy esetleg meggondolta magát és engem akar, de az udvarias válaszon kívül többet nem mutatott magából. Egy unalmas szombat este ismét próbálkoztam. Gondoltam ez vagyok én, vállalom magam, vállalom azt, hogy őszinte vagyok legalább saját magamhoz és nem csapom be az agyamat azzal, hogy nem érdekel ez a fickó. Igenis érdekelt és vágytam rá, a testére, a csókjára és a szomorú szemeire.

Azon a szombaton azonban válaszolt, nem is keveset, sőt tőle rendkívül szokatlan módon egyre többet és többet. Órákon át tartó csetelésünk eredménye az lett, hogy megbeszéltünk egy találkozót.

A testi randink napján nem tudtam mit gondoljak az egészről. Akarjak tőle többet, hagyjam, hogy csak szexeljünk és lehet, hogy soha többé nem látom? Végül úgy döntöttem, úszom az árral és lesz, ami lesz. Nem készülök, nem agyalok, csak hagyom, hogy végre érezzük egymást.

Késő este a kádból ugrott ki, hogy ajtót nyisson nekem. Köntösben volt, nagy arcszőrzettel az arcán. Én alapvetően nem szeretem az arcszőrt, sőt borzadok már a szakáll látványától is, de nála most még ez sem zavart. Levette előttem a köntösét és beült a gyertyával kirakott kádba. Kérte, hogy menjek be mellé. Gyorsan levetkőztem, ledobáltam a ruháimat, felkötöttem a hosszú hajamat és előbb még a kád széléről behajoltam az arcához és megcsókoltam.

Beültem mellé, de nem tudtam mit tegyek. Végre itt van velem az a pasi, akire már olyan régóta vágytam. Itt ül egy szál farokban és megkér arra, hogy üljek be elé, hogy simogathassa a melleimet. Odafeküdtem a mellkasára, ő pedig csókolni kezdte a nyakamat, a vállamat, amitől már azonnal felizgultam. Miközben csókolózni is elkezdtünk megmarkoltam a kőkemény farkát és izgatni kezdtem. Fantasztikus volt érezni, hogy ennyire beindítottam. Miközben simogattam, csak néztem az arcát, amit annyira imádok. Nem bírtam levenni a szemem a tekintetéről, és még a nagy arcszőrzet sem zavart. Most valahogy még férfiasabbnak és vadabbnak éreztem ettől. Valójában a látvány még jobban felcsigázott. Pokolira vert a szívem, nem is nagyon gondolkodtam, csak csókoltam, simogattam, izgattam mindenét.

Egy idő után kissé kiemelkedett a vízből, amikor elkezdtem szopni a farkát. Teljesen felcsigázott, hogy kőkemény, minél lejjebb engedtem a torkomon, akartam, hogy érezze, hogy megőrülök érte. Azt akartam, hogy tudja, hogy embertelenül kívánom. Hogy lássa és érezze, hogy többet jelent nekem egy aktusnál. Bele akartam adni mindent. Egyszer csak szólt, hogy hagyjam abba, mert nem akar még elmenni. Aztán megkért, hogy forduljak meg és toljam oda neki a popsimat. Bedugta az ujjait a nedves puncimba és a popsimba is. Ettől úgy éreztem, hogy megőrülök. Imádtam a gyengéden vad ujjait, amitől el is mentem a gyönyörtől.

Majd felálltam négykézlábra és beleültem a farkába. Akkor, ott, nem volt annál felemelőbb élmény, mint, hogy kőkemény volt a farka. Elkezdtem rajta mozogni és közben fogtam a kád két szélét. Egészen addig mozogtam, mígnem láttam, hogy kiegyenesednek a lábai és elélvezett. Hallottam, ahogy nyögött és, ahogy elért a csúcsra. Csak annyit mondott utána, hogy ez intenzív volt.

Hazafelé azon gondolkodtam, hogy mit érezzek, szeressem, imádjam, akarjam még, vagy csak örüljek neki, hogy volt egy kellemes esténk… az utóbbit választottam…

Fülledt masszázs


thumb-350-449261Reggel csodás álomból ébredtem. Egy szép, izmos, vonzó férfi karjaiban töltöttem az éjszakámat. Bizsergető érzés volt már az ébredés is. Alig tudtam elszakadni az ágyamtól, de muszáj volt, mert tennem kellett az aznapi teendőimet. A reggeli müzlim elfogyasztása után is képtelen voltam elszakadni az éjszaka történtéitől. Aznapra tudtam, hogy ez az élmény megbélyegzi az egész napomat. Tudtam, hogy dolgoznom kell, de már vártam a délutánt, amikorra bejelentkeztem egy új masszőrhöz. Még nem voltam nála, csak annyit tudtam, hogy egy férfihez megyek, akit mások ajánlottak, mert állítólag ügyes keze van. Úgy éreztem, hogy egy ilyen csodás álom és fáradt munkával teli napok után megérdemlek egy kis kényeztetést. Persze amit kaptam, arra egy percig sem számítottam.

A masszőr már vagy negyed órája várt rám. Mikor beléptem hozzá megcsodáltam izmos, barna, kívánatos testét és bájos, kisfiús arcát. Már várt rám. Azt mondta, hogy egy egyszerű masszázst kapok, ami általában fél órás szokott lenni. Kis szobája izgató füstölőtől volt érzéki, a zene, amely várt rám kellemesen andalító volt. Amíg vetkőztem nem nézett rám. Eleinte nem tudtam, mit vegyek le magamról, végül a melltartómat is ledobtam és a hasamra feküdtem. Nem látta meztelen felsőtestemet, mert elfordult. Bekente a kezét illatos, olajos krémmel és finoman masszírozni kezdte a testemet. Ügyes mozdulatokkal kenegette és simogatta a bőrömet. A hátamba finoman beledolgozta az olajos nedvet. Amikor a nyakamhoz ért egy furcsa bizsergés lett úrrá rajtam, éreztem, hogy egyre jobban vágyom az érintésére. Ahogy a hátamat nyomogatta, néha lecsúszott a keze a melleim felé. Ilyenkor halkan felnyögött, éreztem, hogy őt is izgatja az érintésük. A hangulat egyre forrósodott közöttünk, már simogatta a lábaimat is hátulról, majd amikor hátrahajoltam, hogy levegyem egyszerű kis sortomat, ránézett a melleimre. Láttam, hogy nem tudja levenni a szemét róluk. Visszafeküdtem és masszírozott tovább. Ahogy a hátamat simogatta többször lecsúszott a keze a melleimhez. Amikor a fejemet érintette, többször hozzáért a karomhoz a felálló péniszével. Ez engem is nagyon felizgatott. Egyre jobban és vadabbul simogatott. Mikor már érezhető volt a fülledtség, kérte, hogy forduljak meg. Megfordultam a hátamra. Meztelen testemet fürkészte közben és simogatta eleinte a lábamat, a combomat, majd a hasamat. Végül megmasszírozta a melleimet is, és addig masszírozta, míg oda nem hajolt és meg nem csókolta a keményedő mellbimbóimat. Ekkor már éreztem, hogy végem van. Miközben csókolt és nyalogatott, lehúztam a kis sortot a péniszéről és elkezdtem simogatni. Ő pedig megszabadított a rózsaszín tangámtól és simogatta nedves nemi szervemet. Majd közel hajolt hozzá és nyalogatni kezdte. Én csak izgattam a péniszét és egyre vadabbul érintettem. Már nem bírtam egy helyben feküdni és felültem hozzá. Széttettem a lábaimat és ő csak simogatta a lábam között, miközben nyalogatta és falta a melleimet. Addig izgattuk egymást, míg a péniszéből a mellemre lövellte a fehérjét. Közben sóhajtozva a kéjtől mindketten elélveztünk.

Több volt, mint fél óra. Azt mondta, ez nem szokásos masszázs volt, amikor beléptem hozzá, már akkor kívánt őrültesen.

Nem számítottam arra, hogy az álmom valóra válik. Fülledt délutánom után már képtelen voltam a napi dolgaimra koncentrálni. De úgy éreztem, hogy kicserélődtem, feltöltődtem és már nem éreztem magamat fáradtnak, hanem ízlelgettem a számban a férfi csókját és szagolgattam a bőrömön a mámorító olajat, amellyel végig dolgozta a testemet.

Kielégült orgia – az éjszaka hatalma


so_sexy_by_monkapotanut-d4tdc4pMindennap az éjszakát várták a legjobban. Ismerték magukat és a társaikat is, hogy vágyaik ilyenkor szárnyra kapnak.

Viktor napközben egy nagy cég key account menedzsereként dolgozott, ahova nem túl szívesen járt be. Reggel felvette napszemüvegét, felöltötte magára hosszú kabátját, bekente a bőrét védőszerrel és fejébe húzta kalapját. Az irodában sok nyüzsgő kolléga vette körül, akik semmit sem sejtettek valódi lényéből. Reggel megitta szokásos kávéját, megette az üres croassiant hozzá, majd a monitora előtt ülve kicserélte a gondolkodását és háttérbe szorította élénk fantáziáját.

A 24 éves fiú egyedül élt, nem volt társa, barátnője, és nem is foglalkoztatta ez a gondolat. Szüleitől szerencsére már régen elszakadt, és már nem is igazán tartja velük a kapcsolatot. Az egyetem után azonnal dolgozni kezdett, ami meghozta számára a kéjes, független életet. Szeretett élni, de eleinte nehezen barátkozott meg furcsa képességeivel és ezért sokáig hátrányban érezte magát, egészen addig a pillanatig, amíg rá nem jött arra, hogy ezekkel a tulajdonságokkal is számára csodás, teljes életet élhet.

Kollégái nem érdekelték, csak eszközök voltak a napi rutinban. Kolléganői sem foglalkoztatták, igazán a saját fajtájához vonzódott. Közöttük talált mindig szép, formás, izgató nőket és jóképű, sármos, fiatal férfiakat is. Vonzódott mindkét nemhez, képtelen volt választani. Szerette a nők izgató testét, illatukat és bujaságukat. A férfiakban viszont vonzotta az izmos testük, hatalmuk és erejük.

A napi meetingeket lezavarva, gyorsan megebédelt a közeli hentes boltban. A hentes fia ismerte őt egészen közelről és ezért mindennap beengedte őt a konyhára ebédidőben. Ilyenkor egy friss disznó, vagy sertés levágása után a fiú megkapta a nagy pohár friss vérét, majd mint aki jól végezte dolgát visszament a munkahelyére.

Délután már egyre izgatottabb lett, kíváncsian várta a péntek estét, amikor újabb izgalmakkal fog bővülni, amúgy sem unalmas élete.

Munka után gyorsan hazament a lakásába, ahol lefürdött, átöltözött és megnyitotta a fantáziáját.

Beült a ház előtt várakozó fekete, sötétített üvegű Jaguárba, ami minden alkalommal más helyekre szállította. Most egy hatalmas kastély előtt álltak meg. Ahogy a fiú kiszállt a Jaguár már ment is tovább, hogy ideszállítsa a többi résztvevőt is.

images (5)Belépett a kastély hatalmas kapuján, ahonnan egy óriás szobába érkezett be. Meglátott a szintén ott várakozó 23 körüli fiút, aki édesen mosolygott rá. Viktor biztos volt benne, hogy ez a fiú kell neki erre az estére. Odalépett hozzá, majd kezét nyújtotta. A homályos fényben is látni lehetett a fiú bájos, kisfiús tekintetét. Köszöntötték egymást, majd Viktor érdeklődött, hogy hol kezdődik a mai party. A fiú megfogta Viktor kezét, majd felvitte őt egy szobába. A helységben sötétség volt, és lelökte őt egy hatalmas franciaágyra. A srác fölé hajolt, majd forrón megcsókolta. Elkezdték egymást levetkőztetni, ekkor már állt mindkét fiú farka, hiszen a vágy már eluralkodott rajtuk. Ekkor belépett a szobába még két lány és egy fiú. Ők már összeölelkezve léptek be. Az egyikük szája szélén vér csöpögött, és egy pohárban friss vért hoztak a fiúknak. A lányok vetkőzni kezdtek, Viktor megcsodálta formás testüket. Nem bírt magán uralkodni és hozzájuk lépett, simogatta a lányok mellét és a nyelvét is mozgásba lendítette. A fiúk is vetkőztetni kezdték egymást, majd mire az egész társaság meztelen volt, a franciaágyra ültek. Viktor egyik kezében a bájos tekintetű srác pénisze ácsingózott, miközben az egyik lány mellét falta. A fiúk felváltva dugták be farkukat a lányok nedves puncijába. A lányok közben pedig a srác farkát szopogatták és szívták. Viktor is bekapta az egyik fiú farkát, miközben a sajátját az egyik lány puncijába mártogatta. Közben kortyolgatta a forró, friss vért, hogy erőt merítsen belőle. A lányok csókolgatták a fiúk péniszét, miközben ők a lányok fenekét nyalogatták. Megpróbálták óvatosan bedugni az ujjukat, majd a péniszüket. Viktor eközben a lányok punciját nyalta, miközben őket pedig a fenekükön dugták. Majd pózt váltottak és lányok puncijába élveztek. Nem bírták abbahagyni és Viktor fenekét is megdugták, miközben ő az egyik lány mellbimbóját simogatta és szopogatta. A lányok már közel voltak az orgazmus eléréséhez, ezért a fiúk velük kezdtek el foglalkozni. Mindkét lány punciját felváltva nyalták és mellüket izgatták. A nők teljesen begerjedve élveztek el. Viktor pedig eközben az egyik srác péniszét szopogatva, az egyik lány mellére élvezett.

A kis társaság gyorsan kifutott a szobából a mellékhelységbe és a fürdőszobába, hogy lemossák a közös este nyomait magukról. Viktor elfeküdt az ágyon és elgondolkodott a történteken. A bájos arcú fiú mellette feküdt és odabújt Viktorhoz és szájon csókolta. Egymásra mosolyogtak és boldogok voltak, hogy ez az élmény csakis az ő kis közös titkuk marad.

A hentes fia boldog volt, hogy Viktor mellett fekhet, mert mindig is nagyon kívánta őt.

Az ejtőzés közben a két fiú váratlanul elaludt és újra szárnyra keltették színes fantáziájukat.

Zoltán vagyok, 16 éves – Első szexuális kalandom


images (1)Hatalmas vágyam, hogy méltón ünnepelhessem meg a 16. születésnapomat. Fiú létemre sajnos még nincs túl nagy tapasztalatom a nőknél, de remélhetőleg nemsokára lesz. Mióta középiskolás vagyok, úgy érzem kinyílt előttem a világ. A szüleim tovább elengednek esténként, végre nem szólnak bele abba, hogy mire költöm a zsebpénzemet, szóval kezdek önálló lenni.

Ami a tapasztalatokat illeti, tavaly előtti nyáron, amikor a szüleimmel Balatonon voltunk, volt egy lány, aki nagyon tetszett. Oltári melle volt és szép arca. Akkoriban még más nem számított nekem. Egyik este volt egy buli a szálloda halljában, ahova mi is lementünk. Már egy ideje szemeztem a csajjal, aki végül közeledni kezdett. Ennek örültem, mert nem nekem kellett lépéseket tennem. Odajött hozzám, aztán megittunk valamit és kimentünk sétálni. Azon az estén fogtam először mellet. Jó volt, csak nem akarta levenni a melltartóját, ezért kénytelen voltam beletuszkolni a kezem a szoros ruhadarabba. Nekem így is nagy élmény volt, és persze ezt meséltem is bőszen szeptemberben. Aztán tavaly volt egy lány a suliban, akivel játunk. Jó, persze nem feküdtünk le, mert ő még nem akarta. De egyik nap mikor hazakísértem, akkor a házuk kapualjában megujjaztam. Azt mondta, hogy ekkor vesztette el a szüzességét. Vele rengeteget csókolóztunk, meg persze tapiztam is rendesen. Ő egyszer kivette a gatyámból a farkamat, majdnem elsültem hirtelen. Azt mondta, hogy le fog szopni, de végül nem jött össze, mert ránk nyitottak a táborban. Ja, ez tavaly volt a tavaszi szünetben.

De most nagyon nagydologra készülök, van egy csaj, aki már 18 éves és rám van állva. Ez hihetetlen, egy negyedikes csaj be van rám indulva. Bomba jó teste van, mindig miniszoknyában jár, nagy a melle és erősen sminkeli magát. Ettől olyan vadítóan kurvás. Egyik nap hazakísértem és elkapott minket egy nagy zivatar. Tök ciki volt, mert folyt le a fejemről a rengeteg zselé. De engem nem érdekelt, mert bementünk a Városligetbe és vadul csókolóztunk. Benyúltam a szoknyája alá majd be a bugyijába. Tök nedves volt, azt hiszem ekkor elélveztem. Még jó, hogy a vastag alsóm volt rajtam. Mikor hazaértem gyorsan kimostam, hogy az anyám ne lássa. Na mindegy, szóval most járunk, állati boldog vagyok. Ő mindig azt mondja, hogy azért van velem, mert nagyon szép, kisfiús arcom van. Ez neki nagyon bejön. Persze őt cikizik miattam, de ez minket nem érdekel. Már 17 napja vagyunk együtt. Király! Esténként, mikor lenyúlom apám régi Playboy újságait, mindig rá gondolok, amikor magamhoz nyúlok. Ilyenkor átérzem, hogy milyen jó lenne mindez vele.

Jövő héten pénteken lesz egy suli buli és már bejelentettem a szüleimnek, hogy a Gergőnél alszom, aki egyébként nagy spanom. Persze azt senki sem tudja, hogy nekem eszem ágában sincsen a kretén Gergőnél aludni, hanem Viviennél tervezem mindezt. Tegnap este kurva jó álmom volt, megálmodtam a jövő pénteki bulit.

meh.ro2714Napközben a suliban, már tanítási óra közben le-föl mászkált Johnny a gatyámban. Egyfolytában Vivien testén járt az agyam. Ahogy elképzeltem, hogy letépi a melltartóját, mindig ki kellett kéredzkednem wc-re. Na szóval, készültem egész nap a nagy estére. Apám parfümét lenyúltam és reggel a közértben nemcsak kakaóscsigát vettem, hanem egy óvszert is, és persze már azonnal 3 dobozzal. Úgy éreztem, hogy ezzel kellőképpen felkészültem az orbitális találkozásra. Délután már haza sem mentem, hanem inkább kicsit beültünk Gergővel, a spanommal, a sulitól nem messze található kocsmába, hogy aláfűtsünk az estének. Bedobtam pár felest, persze totál benyomtam, de így legalább kicsit belazultam. Mikor visszamentünk a suliba, már vadul állt a bál, a tornateremben villódzó fények és a kevés ruhába öltözött lányok mutatták, hogy itt már nagy buli van. A tömegben megláttam Vivient. Gyönyörű volt a parányi topjában és pici miniszoknyájában. Gyorsan bekaptam egy rágót és odamentem hozzá. Rám nézett, megölelt, én pedig lekaptam. Akkorát smároltunk, hogy az idő is összefolyt a fejemben. Talán 1 órát csókolózhattunk, amikor kivezettem a tömegből az egyik messzi osztályterembe. Bementünk és becsuktam az ajtót magunk mögött. Elkezdtem kihámozni kis ruhadarabjaiból, ő pedig lehúzta a farmeromat. Megmarkolta a farkamat és simogatni kezdte. Én finoman levettem a melltartóját és a már régóta vágyott mellére hajtottam a fejemet. Csókolgattam és szopogattam csodás finom bőrét. Közben ujjaimat szabadjára engedtem és becsúsztattam a bugyijába. Éreztem nedves, puha punciját, ahova már nagyon vágyott be az alsó testrészem. Hamarosan be is dugtam. Ő a tanári asztalon ült, széttett lábakkal, én pedig előtte mozogtam csupasz testemmel. Isteni volt. Beletúrt a hajamba és harapdálta a fülcimpámat, azt hittem menten megőrülök. Nemsokára el is élveztünk. Majd smárolás közben felöltöztünk és visszamentünk a tánctérre.

A csodás élmények után andalogva hazakísértem majd utána hazamentem.

Azóta szakítottunk, azt mondta, hogy túl fiatal vagyok neki, és nem tud velem beszélgetni semmiről.

Már csak 4 hét és vége a sulinak, megyek táborba a Balatonra, már alig várom, hogy az álmaim beteljesülhessenek.

Vadállat


5b4899ec8f6e0c1fd0ebf2f610c95068Mostanában sokat gondolok rá, hiányzik. Talán nem rosszabb az élet nélküle, de ő szín volt az életemben. Ha választani kéne színt, akkor ő volt a fekete szín. De kicsit vöröses fekete. Pedig utálja a vért, mégis olyan vérvörös feketének képzelem el. Már amikor megismerkedtünk, emlékszem aznap kiszakadt a szívem az izgalomtól. Feszült arcom, az ő féktelen étvágyú arcával került összetűzésbe. Már amikor megláttam a strandon, a szívem, sokkal gyorsabban vert, mint ahogyan azt megszokhatta. Gyönyörű volt, nem láttam még nála vadabb és izgatóbb személyiséget. Ő tényleg arra született, hogy a nők Casanovája legyen. Nincs olyan nőnemű lény, aki ellen tudna állni, csábosan kisfiús arcának. Amikor lenézett rám a színpadról, tudatosodott bennem, hogy nem távozhatok innen anélkül, hogy ne beszéljek vele.

A sors úgy akarta, hogy életem része legyen, legalább egy rövid ideig. Több mint egy évig tartozott hozzám és még sok más emberhez. Vele elveszíti az ember a fejét, a gondolkodását, az eszét. Nem létezik mellette külvilág, sem ész, sem szív. Ha vele vagy, olyan mintha az egész világ veled lenne. Kinyílik a világ ablaka, megrendül a föld, kettészakad az ég és széttépődik a lelked. Ez nem szerelem, ez nem szeretet, ez létezés. Létezés egy másik bolygón, egy másik univerzumban, egy másik planétán, egy más világban. Szép, és ezt ő is tudja, szép nekem, neked, és neki is. Bármit vesz fel, bármi hiányzik róla, a kisugárzása uralkodik mindez felett. Jó lenne látni, vele lenni, úgy mint régen, de már én sem biztos, hogy akarom. Egy izgató, elvarázsolt emlék az életemben, aki értelmet adott a testiségnek. Nála előkerültek a vágyak, az eltűnt vagy még fel sem ismert érzések és gondolatok. Új értelmet kapott a szépség, a test varázsa, a földöntúli vágyak létezése. Vajon fog –e valaha még ilyet, vagy ehhez hasonlót tapasztalni az ember? Biztosan nem, de nem is keresem, ő egy volt a sok közül, és talán az egyik legszebb emlék…

A szadizmus és a mazochizmus névadói


UCcUP3jA szexuális eltévelyedések egyidősek az emberiséggel. A különbségek leginkább abban mutatkoznak meg, hogy mely korokban hogyan ítéltek meg bizonyos nemi beállítódást, illetve szexuális viselkedési formákat. 110 éve, 1895. március 9-én halt meg a hesseni Lindheimben Leopold von Sacher-Masoch a mazochizmus spanyol-szláv eredetű névadója. A galíciai származású osztrák író, akinek apja Prága rendőrkapitánya volt, anyanyelvként a lengyelt és a rutént használta. Grazi történészprofesszori munkáját, előbb Budapesten német irodalmi hírlapszerkesztői, majd női álneveken megjelent perverz-erotikus írói tevékenységével teljesítette ki. A korabeli Galícia állapotáról készült társadalomkritikai novelláinak hősei parasztok, zsidók és kispolgárok.

1836. január 27-én Lembergben (ma az ukrajnai Lviv) született, az Osztrák-Magyar Monarchia Galícia tartományában. Apja spanyol, anyja szláv eredetű volt, anyanyelvként a lengyelt és a rutént használta, németül csak 12 éves korában tanult meg. Apja udvari tanácsos, Galícia, majd 1848-tól Prága rendőrkapitánya volt.

A gyenge testalkatú fiút egy robusztus orosz parasztasszony nevelte, s 12 éves korában szemtanúja volt az 1848-es forradalomnak. Fia itt járt középiskolába, majd Grazban jogot és történelmet tanult, később a lembergi és a grazi egyetem történészprofesszora lett. Rövid történészi pályáján kutatásokat folytatott az V. Károly császár elleni németalföldi lázadással kapcsolatban. Érzelmi világa mindig a szlávokhoz kötötte, ezt azonban össze tudta egyeztetni a Habsburgok iránti hűséggel. Szabadfoglalkozású íróként Grazban, Salzburgban, Prágában és Bécsben élt, 1874-81 között Budapesten lakott, itt a Belletristische Blätter című német nyelvű irodalmi hetilapot szerkesztette. Ezután Lipcsében, majd Párizsban, végül Mannheimben telepedett le, 1890-ben Lindheimbe költözött.

Fiatalon kezdett el írni, előbb történeti munkákat, majd regényeket és novellákat. Talán legismertebb könyve a Bundás Vénusz (1870), amelyben igen érzékletesen ábrázolta a kiszolgáltatottság, a szenvedés élvezetét. (A múlt században a Velvet Underground együttes is ezt választotta egyik híres dalának címéül, s több filmfeldolgozása is készült.) Regényeiben különös előszeretettel szerepeltet szexuális indíttatású kegyetlenkedésekre hajlamos nőalakokat – ezért Richard Kraft-Ebing bécsi elmegyógyász 1886-ban megjelent, Psychopathia sexualis című művében a még élő íróról nevezte el mazochizmusnak a szexuálpatológia egyes jelenségeit, a lealáztatáshoz, a kegyetlenkedés elviseléséhez kapcsolódó kielégülést.

Írói álnévként a Charlotte Arand és a Zoe von Rodenbach női neveket is használta. Termékeny, könnyed stílusú író volt, de művei ritkán rejtenek magukban elmélyült mondanivalót. Noha a maga idejében perverz-erotikus írásai tették híressé, legjobb könyveinek – irodalmi szempontból – azokat az elbeszélésköteteit tartják, melyek a korabeli Galícia állapotáról adnak hű beszámolót. E novellái nemcsak realisztikusak, de némi társadalomkritikát is tartalmaznak, hősei parasztok, zsidók és kispolgárok. Művei közt szerelmi történetek és történelmi tárgyú novellák is találhatók.

Könnyen azt hihetjük, hogy a szexuális szabadosság idővel egyre terjedt, hiszen a XX. században ezt láthattuk és ma is szemünk előtt zajlik a folyamat. Gondoljunk csak arra, hogy a homoszexualitás hogyan válik büntetőjogi kategóriából alternatív életformává, vagy hogyan változott a szexuális forradalom során az orális szex megítélése (ördögtől való tevékenységből elfogadottá vált, kikerült a perverzitásnak ítélt cselekvések köréből). Ha azonban kicsit messzebbre tekintünk, mint az elmúlt száz év, akkor láthatjuk, hogy a folyamat nem egyirányú.

Arról, hogy az ókori görögöknél már téma volt és nem csak tett a szexualitás, a ránk maradt huncut mintájú cserépedények árulkodnak. A hetérák „társadalmi intézmények” voltak az ókori városállamokban, szépségüket gyakorta elismerés és csodálat övezte, létük nem volt megbotránkoztató. A régi indiaiaktól származó csodás ábrázolások (Kajuharo egyik templomának falain különbözõ szeretkezési pózok százai tanulmányozhatók) mellett írásos emlék is maradt e korból. A Káma-Szutra bizonyítja, hogy a szexuális örömszerzés ezernyi válfaját ismerték, kedvelték és nem találták perverziónak, ha a résztvevõk élvezetet találtak benne. Egészen más volt a helyzet a középkori Európában. A Biblia a paráználkodást a bűnök közé sorolja, a középkori értelmezés pedig a gyermeknemzést célzó aktuson kívül minden mást paráznaságnak, tehát elítélendõnek talált. A képmutatás kora volt ez az idõszak, legalábbis fennmaradt irodalmi emlékek sora ezt bizonyítja. A vágánsok által leírt mulatságok ugyanis korántsem a szűziesség jegyében zajlottak…

A perverzióról regényt írni, sőt arra filozófiát építeni azonban először egy francia nemes mert: Donathien Alfonse Francois Sade-ról van szó. Neve mindenkinek ismerősen csenghet, hiszen õ a szadizmus atyja és névadója. Sade márki 1740-ben született és 1814-ig élt, de 74 évéből 27-et elmegyógyintézetben töltött.

Sade márki munkássága máig vitatott, életművének legelső és talán legismertebb darabja a Justine avagy az erény bukása című műve, ami kortársait olyannyira megbotránkoztatta, hogy megpróbálták betiltatni és megsemmisíteni. Az, hogy a mű ma is megvásárolható, azoknak köszönhető, akik kéz alatt mégis terjesztették a könyvet. Érdekes történet, hogy Angliában is a tiltott könyvek listáján szerepelt ez az írás – mint ahogy Sade márki többi műve –, de a British Museum őrzött egy példányt belőle. A könyv azonban csak a canterburyi érsek jelenlétében volt olvasható, egészen a XX. századig. (A történetben a vad pornográf és az élet nagy kérdésein filozofáló részek váltogatják egymást.) Sade márki legnagyobb bűne – a saját korában – nem az erőszak és a csoportszex megdöbbentő módjainak leírása volt, hanem az, hogy írásaiban erõsen támadta az egyházat. A szerzeteseket szabados életmóddal vádolja, kéjvágyó, erőszakos alakokként mutatja be a papokat, vallásellenes kirohanásai minden könyvében megtalálhatók. Mégsem antiklerikalizmusa, hanem vad szexuális fantáziája tette halhatatlanná a márkit. A mai pornófilmek forgatókönyvírói (már ha vannak ilyenek) semmi újat sem tudnának mondani a XVIII. századi libertinus (Sade márkinál a szabad erkölcsű emberek elnevezése) irodalom ismerőinek. A márki az anális szexet, a homoszexualitást, az állatokkal létesített nemi aktust és a különféle segédeszközök használatát is részletesen írja le.

A világirodalom Sade márki számos követőjét ismeri. Később Apollinaire, a franciák nagy költője brutalitástól és pedofíliától sem mentes Tizenegyezer vessző címe regénye váltott ki hatalmas felháborodást. A Lady Chatterly szeretője című regényt pedig a mai napig nem adták ki Angliában.

Florence Nightingdale szindróma avagy a vesekő pulzálása szívritmusra


eva-mendes-sexy-wallpapers-2f04cfaeda941a31b7e14f92d22375ddVesekövem volt. A történet fájdalmasan indult, viccesen folytatódott és inkább fájdalmasan ért véget.

Szombaton keltem reggel heveny oldalfájásra, majd taxi vitt el a legközelebbi ügyeletre, ahonnan már szirénázó mentőautó hajtott velem a sebészetre. Ott a legdurvább vizsgálatok után többszöri hányás közepette jöttek rá az orvosok arra, hogy nem vakbélgyulladásom van és nem is méhen kívüli terhességem, hanem vesekövem. 1 darab 3 mm-es okosság feküdt a húgyhólyagom bejáratánál. Hamarosan az urológiára vittek – ide is mentőn – ahova már este érkeztem meg. Egy kedves doktor bácsi és szintén kedves, idősödő nővér fogadott. Lefektettek egy szobába, ahol még hánytam néhányat és végül pár infúzió társaságában mély álomba szenderedtem. Ezt többek között a deadalon-oknak is köszönhettem.

Másnap már vártam, hogy hazamehessek és mindezt tettem még 3-4 napig, amikor is már nem vártam, hogy hazamenjek. Az orvos kedves volt, bájos és a napok előrehaladtával egyre közvetlenebb.

Közvetlensége már-már feszélyezett, mire feleszméltem, hogy beleszerettem.

 

Florence Nightingdale volt az a hölgy, aki ápolónőként beleszeretett a betegébe, és azóta fémjelzik  „a beteg beleszeret az orvosába” illetve „ az orvos beleszeret a betegébe „ kapcsolatokat az ő nevével. Az én esetemben csak az egyik oldal vált a tudtomra. Kedvessége és szókimondó gondolatai már az őrületbe kergettek. Megtudtam, hogy volt neki is hasonló kapcsolata, járt valamikor betegével, de azóta már megtalálta az igazit. A vesekövemet ő zúzta egy speciális ultrahangos módszerrel, amely közben, már nem fájdalmat éreztem. Eleinte tudtam, hogy biztonságban érzem magam, ha a közelemben van, aztán ezt az érzést felváltotta az, hogy már nagyon jól éreztem magam  a közelében. Ezt utolsó esti beszélgetésünk új érzésekké táplált. Közvetlen volt és nagyon kacér. Nehezen tudtam neki ellenállni.

Azóta felállított egy hatalmas, téglákkal kirakott falat, miszerint mégsem szeretne velem tovább lépni.

Ez a kis történet, érzelmeket, és kalandos vágyakat ébresztett bennem. Folytatás nincs, ez nem egy Tiffany vagy Júlia történet, nincs happyend és nincs vidám vég.

 

„Maga extrovertált, én pedig introvertált vagyok, ezért értjük meg egymást olyan jól”