“Enyhén kibuggyanó melle csak fokozta a kíváncsi tekinteteket”


0502_various-collection-hd-wallpapers-327Ma reggel kitalálta, hogy fürdőbe megy. Már nagyon régen nem volt, és szeret úszni, imádja a pancsolást is, nemkülönben szeret a szaunában is izzadni. A hideg, ami már kikészítette, gyakorlatilag elüldözte őt a közeli fürdőkomplexumba. Amikor belépőért állt sorba, kiszúrt egy nagyon jóképű srácot, aki már bent pakolgatta a kabátját és szekrényt keresett magának. Nem ismerkedési céllal jött, szimplán pihenni akart, de elidőzött a szeme a fiú, szép és izmos karján, a felálló haján, ami kecsesen volt kócos, pont, ahogy a lány szereti. Miután keresett ő is egy szekrényt magának, a fiú eltűnt, a lány felöltözött, elment a mellékhelységbe és egy kis időre el is felejtette a fiút.

Egy fél órás tempós úszás után, fürdésre vágyott a lány. Beült az egyik jakuzziba és elengedte magát. hagyta, hogy a buborékok megbizsergessék a testét. Imádta ezt a lazítást. Egy pillanatra kinyitotta a szemét és észrevette, hogy figyeli valaki. Megpillantotta a srácot, aki ha lehet, még őrjítőbb volt,mint kint. Egymás tekintetébe elvesztek pár pillanatra. A lány újra behunyta a szemét, és mire kinyitotta a fiú már sehol sem volt. Újabb hideg, vizes úszást kívánt, de most csak 20 hosszt úszott. Nagyon élvezte azt a kellemes izomlázat a hátában.

A lány sosem járt úszódresszben, csakis szexis bikiniben. Formás testét ilyenkor sokan megcsodálták. Enyhén kibuggyanó melle csak fokozta a kíváncsi tekinteteket. Bár már régen volt szoláriumban, a bőre hamvas és puha volt.

Az úszás után szaunázni volt kedve, bement az egyik sötét helységbe, ahol nagyon sokan voltak. Az emberek szaga és hangos beszélgetése most idegesítette, így megkereste a legtávolabbi szaunát, ahol senki sem volt és bement. Leült a sötétbe és eszébe jutott a jóképű fiú, akit kint látott. Tudta, hogy jó pár évvel fiatalabb lehet nála, mégis elképzelte, hogy milyen lenne megcsókolni. A következő percben a srác lépett be a szaunába és leült a lánnyal szemben. A közös izzadság és egymás fürkészése egyre jobban beindította a fiatalok fantáziáját. Egy idő után nem bírtak magukkal és egymásnak estek. Csókolózni kezdtek és ölelték egymást. A fiú benyúlt a pici bikini alsóba és bedugta az ujját a lány testébe. A lány nyögni kezdett és megmarkolta a srác kemény farkát. Közben lecsúszott a bikini felső is, amikor a fiú nem bírt már magával és csókolni kezdte a lány melleit. Nem gondoltak ara, hogy bárki benyithat a szaunába, csak egymással foglalkoztak. A srác ekkor leült, a lány pedig beleült a fiú ölébe és mozogni kezdett a farkán. Közben a forróságtól már alig kaptak levegőt, egyre szaporábban lihegtek. Majd egyszerre elmentek egymásban.

Ezután forró ölelésben és csókolózásban búcsúztak el egymástól….ezt a szaunázást egyikük sem felejti el soha.