Tanárnő és a diákja a sportszertárban…


erotic-coupleEgész nap csak bámulták egymást. A tanárnő igazi dögös, harmincas nő, a tizennyolc éves fiú mindig is ilyen nőről álmodott. Hosszú combok, kivillanó combix, minden órán csak a formás idomokat fürkészte. Sosem bírt betelni a látvánnyal. A nő egy hervadozó házasságban senyvedett már évek óta, a férje inkább hajtotta a munkát és az italt, mint szexis feleségét. A nő magányos volt és szomorú. Ereje teljében lévő izgató nő volt, akinek libidója az egekbe nyúlt, mindig is egy sármos, izmos, erős férfiról ábrándozott.

Egyik tanítási nap, felment a sportszertárba, mert keresett valamit, amikor váratlanul megjelent mellette a fiú, mosolyogva, félmeztelenül, izmosan, napbarnítottan, hogy összeszedje a focihoz a labdákat. A nő zavarba jött és visszamosolygott. A srác megkérdezte, segíthet-e valamiben, amikor a nő azt felelte egy régi sport oklevelet keres, mert valakinek le kell vinnie, és gondolta segít az illetőnek megtalálni. A fiú megmutatta, hogy hol találja a nő, aki váratlanul hozzáért a fiú karjához. A srác nem jött zavarba, csak mosolygott és válaszul beletúrt a nő hajába. Hirtelen mindketten tanárnőből és diákból átváltoztak nővé és férfivá, akik nagyon vágytak egymásra.

A fiú magához húzta a nőt, beletúrt a hajába és forrón csókolni kezdte a nyakát. A nő sóhajtott és simogatta a fiú mellkasát, ami duzzadt az izmoktól. Csókolták egymást ott, ahol csak érték, a szájuk is egybeolvadt. A fiú felhúzta a nő kis szoknyáját, benyúlt a harisnyája alá és bedugta az ujját a nő puncijába. Aki ettől olyan izgatott lett, hogy azonnal magában akarta érezni a fiú péniszét. Lehúzta a kis sortot róla és kivette a hatalmas farkát. Ledöntötte egy zsámolyra a srácot és beleült a férfias szervébe. Mozgott rajta, miközben a fiú simogatta a nő melleit a csipkés melltartóban. Mindketten egyszerre értek el a csúcsra….

Hajnali autózás örömei…


hmSarah egy oltári buli után kissé becsípve elindult hazafelé. Összeveszett a legjobb barátnőjével, mert Jess négy koktél után előhozott egy régi, kényes témát, amit nem sikerült korábban megoldaniuk. A lányok bár együtt érkeztek, külön indultak hazafelé.

Sarah egyedül kóborolt az utcák közt, mígnem kiért a főútra. Miután már nem hallotta az üvöltő zenét a füleiben lüktetni és elkezdte érezni a hűvös levegőt a bőrén, megborzongott attól, hogy egyedül kóricál az utcán miniszoknyában és magas sarkúban, hajnali 3-kor. Eszébe jutott, hogy nemrégiben megtámadtak egy lányt az utcán, kirabolták és megerőszakolták szegényt. Mégis úgy érezte, hogy ma éjjel nem lehet baj, vele ilyesmi nem fordulhat elő. Különben is magányos volt és elhagyatott, nem bánta volna, ha találkozna valakivel, aki megöleli és megcsókolja.

A szél csendesen simogatta nyakát és az arcát, de a kis dzsekije alig tudta megvédeni a hűvös, éjszakai dértől. Autók semerre sem voltak, éjszakai busznak pedig nyoma sem volt. Taxira nem volt pénze, így abban bízott, hogy esetleg sikerül leintenie egy kedves autóst, aki hazarepíti.

Ahogy sétálgatott hazafelé, látta, hogy a szemközti sávban egy gyönyörű, fekete Audi ment el mellette. Nem érzett félelmet, csak nyugalmat, hogy azért van élet az utcán ilyenkor is.

Az Audi azonban megfordult és elindult lassan felé. Ahogy elért a lány mellé, lehúzta az ablakot és kiszólt, hogy segíthet-e valamiben. Sarahnak leesett az álla, amikor benézett az ablakon. Egy irtó, jóképű srác volt a sofőr. A lány először nem tudta mit mondjon, kissé habozott is, de aztán végül megkérte a fiút, hogy ha lehet, akkor vigye őt haza. Sarah ekkor már annyira fáradt volt és fázott is, hogy alig várta, hogy beüljön a fiú mellé. A srác, Ed beinvitálta a lányt a kocsiba. Bent kellemes zene volt és finom, enyhén levendulás illat kevergett a fiú isteni parfümjével. A két fiatal beszélgetésbe elegyedett, amibe annyira jól belemerültek, hogy nem is hazafelé vették az irányt, hanem csodálták a város hajnali fényeit.

Sarah érezte, hogy annyira tetszik neki a fiú, hogy az is lehet, hogy soha életében nem találkozik ilyen dögös pasival, így hát nem habozik, megcsókolja. Nyilván a koktélok hatására is, de vezetés közben lesmárolta a fiút. Ed teljesen beindult a furcsa helyzettől és megállt az út szélén, ahol visszacsókolta a lányt. A hatalmas csókcsatában a srác kihámozta Saraht a ruhájából és a melltartójából és csókolgatni kezdte a feszes melleket. A következő pillanatban egy rendőr állt meg mellettük, mire gyorsan felkapták a ruháikat és tovább hajtottak. Könnyezve nevettek a helyzeten, mire a lány elkezdte simogatni a fiú nadrágját egyre hevesebben. Közben levetkőzött és simogatta a saját melleit. A fiú már alig bírt magával, de nem tudott megállni, mert nem volt rá lehetőségük. A lány lehúzta a fiú sliccét, kivette az ágaskodó farkát és nyalogatni kezdte. Odabújt a kormány alá és csak nyalogatta és falta a kemény péniszt. Elkezdte szopni és nem bírta abbahagyni, a fiú nyögései csak még jobban inspirálták. Addig szopogatta, nyalogatta a heréket, mígnem Ed elélvezett.

Sosem felejtik el ezt a hajnali, autós kalandot….

Kéjes hármas party…


0b505a1f0d18be983a1799b049efe527John sokáig kereste a maga útját a halandók között, de úgy érezte, hogy ő más, mint a többiek. A szülei normális emberek voltak, de a fiú inkább úgy hívta őket, hogy lúzerek, mert beálltak a sorba, dolgoztak, éltek egy borzasztóan megromlott házasságban 30-40-50 évig és élték az unalmas életüket. John ezt nem akarta és hitt benne, hogy ő más, mint az átlag. A testvérei is „társadalmilag elfogadottak” voltak, bár az öccsének volt néhány drogos esete, és a nővére sem volt mindig szent, főleg a komoly kapcsolata előtti időkben, amikor úgy vakarták őt össze egy-egy céges buli alkalmával. De mégis úgy gondolta, hogy ő az, aki leginkább kilóg a sorból.

Első ilyen esete akkor volt, amikor óvodás korában minden csoporttársa az óvó nénibe volt szerelmes, de ő inkább az egyik kis társa apukáján legeltette a szemeit. Persze erről, sosem mert beszélni senkinek. Aztán a suliban bedurvultak az események, és rájött, hogy a padtársa, Christoph többet jelent neki egy átlagos osztálytársnál. A legfurcsább számára az volt, amikor egy suli buliban teljesen beizgult egy Sarah nevű lányra. Ez volt az a pillanat, amikor totálisan összezavarodott.

A gimi meghozta végre a várva várt izgalmakat és találkozott hasonszőrű társakkal. A több napos erdei kiránduláson egy Jack nevű sráccal sokkal messzebbre jutottak, mint azt sejtette volna. Egy este, a tábortűztől messze egy bokor mélyén ismerték meg egymást közelebbről. Jack persze másnap könyörgött Johnnak, hogy felejtse el, ami tegnap volt, csak a több liter bor következménye volt az izgalmas egyesülés. John csak röhögött rajta, hogy biztos benne, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen alkalma és otthagyta a síró fiút.

Egy másik házibuli alkalmával, pedig egy ágyban találta magát Jessicával és Cindyvel, a két szexbomba tini lánnyal. És ami furcsa volt a fiú számára, hogy ezt is őrületesen kielégítőnek találta. Imádta a gyönyörű testeket és élvezte, hogy a farka bennük dolgozik. Ezek az alkalmak biztossá tették számára, hogy mindkét nemhez egyformán vonzódik.

John, most 28 éves, egy jól menő cég felsővezetője és soha nem érezte magát ennél jobban, mint ezekben az években.

Legutóbb egy privát partyra volt hivatalos, ahol csupa ismeretlennel találkozott. A szép épület fogadótermében gyönyörű hostessek kínáltak koktélokat, hogy ellazítsák a vendégeket. Ezt megelőzően John egy igen tetemes pénzt utalt át a szervezőnek, hogy az estén teljes gyönyört kapjon.

John egy jéghideg koktéllal a kezében bement az egyik helységbe, ahol megakadt a szeme, egy fiatal, izmos fiún, aki irtó jóképű volt. Ő is kiszúrta magának a férfit. John nem akart azonnal a tettek mezejére lépni és várt. A következő pillanatban egy álomszép nő jelent meg, aki bár már nem volt túl fiatal, mégis olyan kisugárzása volt, hogy a férfi azonnal elolvadt tőle. A nő és a fiú is egymásra néztek és elindultak a másik felé. Ők hamarosan csókolózni kezdtek, John pedig csatlakozott hozzájuk. Finoman levették a nő fehérneműjét és csókolták a testét mindenhol. A fiú a melleit nyalogatta, John pedig a punciját simogatta és csókolgatta. A következő pillanatban kikerült a nadrágból a fiú kemény farka, amit John azonnal megfogott és izgatni kezdett. A nő elkezdte szopni a fiatal fiú ágaskodó hímvesszőjét, a férfi pedig közben bedugta a fiú popsijába a farkát. Mozogni kezdett benne, a srác pedig úgy nyögött, hogy zengett a terem a hangjától. Pár perc után a férfi kivette a farkát a fiúból és betette a nő puncijába, majd a popsijába. Közben a srác nyalogatni kezdte a nő punciját és markolászta a melleit. A fiú farkát közben a férfi folyamatosan verte, egészen addig, amíg a srác hangos nyögéssel és zihálással el nem élvezett. Ezután a nő tette ugyanezt, a szenvedélytől már nem bírt magával és hangos sikoltozás kíséretében elélvezett. John ezután ismét bedugta a farkát a fiú popsijába és beleélvezett. Az érdekes hármas, egy szenvedélyes csókolózás után elhagyta a termet…

Vérbő éjszaka….


hot,babes,sexy,girls,wallpapers,windows,backgrounds,free,widescreen,wallpapers,true,blood,hd,wallpaper-c572a5044532b6f9ff8fe475e5b0c9f3_hSötétség lepte el az utcákat ezen a ködös, esős éjszaka. Dare kilépett a titkos szórakozóhely ajtaján és elindult egyedül, hogy élelem után nézzen. Gyűlölte a magányos éjszakákat, vágyott a szerelem érzésére, ami már évszázadok óta elkerülte. Volt pár lány vámpír az életében, de sokszor érezte azt, hogy egyikőjük sem olyan, amilyenről mindig is álmodott.

Bolyongott magányosan az utcákon, amikor észrevett pár rosszarcú, tinédzser fiút, ahogy drogot adtak el egymásnak. Dare mindig olyan embereket választott arra, hogy vérüket szívja, akiket rossznak, a társadalom aljának tartott. Ez a három, fiatal suhanc pont jó prédának tűnt. Dare messziről figyelte őket, amikor észrevette, hogy az egyik házfal mögül, más is figyeli őket. A fiú kicsit jobban kikukucskált és megpillantotta az ellenséges, vámpír törzs egyik legszebb példányát. Shil gyönyörű lány, aki az egyik legnagyobb vámpír klán leszármazottja. Dare még sosem találkozott vele, de híres volt a lány szépsége, amit nem volt nehéz kiszúrni még ebben a rémes sötétségben sem.

A fiú tudta, hogy a lány is táplálkozni jött, úgy gondolta, hogy a három suhanc pont jó lesz kettőjüknek. Amikor a rossz arcok búcsúzkodni kezdtek, Dare és Shil egyszerre léptek oda hozzájuk. A fiúk úgy megijedtek, hogy bár a kezükben azonnal ott világított a kiskésük, lassúságuk miatt esélyük sem volt a menekülésre. Dare nem szeretett vámpírokat „gyártani”, így ő a vérszívás után megölte az áldozatait. Shil az alacsonyabb, de duci fiú nyakára hajolt rá, Dare pedig a legnagyobb darab embert kezdte el szívni. Közben egyik karjával a harmadik srác nyakát szorította a hasához, hogy az ne tudjon addig elmenekülni, de még megmozdulni sem. Amikor végeztek ezzel a két példánnyal, lelökték őket a földre, majd együtt nekiestek a harmadik suhancnak. Shil jobbról, Dare balról szívta a srácot. Közben többször egymásra pillantottak, Dare pedig olykor még a vérszívásról is megfeledkezett, ahogy Shil gyönyörű szemeit fürkészte. Miután végeztek ezzel is, egymás mellé fektették őket, akik éppen az átalakulás közben üvöltözni kezdtek. A fiú elővett egy acél Coltot és szíven lőtte a három drogos fiatalt. Ezután felkapta Shil és elfutott vele. A lány szíve még hevesebben dobogott, mint a táplálkozás előtt. Életében nem találkozott még ilyen vámpír fiúval, aki ekkora hatással lett volna rá.

Megálltak egy kietlen utca végében, ahol éppen egy park kezdődött és az őrületes izgalom hatására egymásnak estek. Csókolták egymást, Shil falta a srác dús ajkait, Dare pedig nyalogatta a lány nyakát. Közben levették dzsekijeiket és ledobálták a földre. A fiú, ahogy ölelte a lányt, érezte, ahogy annak keményednek a mellbimbói. Érezte, hogy minden vágya, hogy még közelebb érezze magához. Tőlük egy méterre parkolt egy autó, amire felültette a lányt és letépte a trikóját. Nyalogatta és csókolgatta a kemény mellbimbókat, miközben Shil hangosan nyögött. A lány közben markolta Dare kőkemény péniszét és olyan erővel fogta és húzogatta, hogy a fiúnak vissza kellett fognia magát, nehogy elmenjen. Majd letépte Shil bugyiját és bedugta a lányba a farkát. Közben izgatta és simogatta a lány gerincét és hátát, ő pedig már nem bírt tovább magával és elélvezett. Dare a látványtól és az érzéstől belement a lány nedves puncijába. A heves közösülés után a két vámpír elbújt a fák között és álomra szenderült….

Nedvességüktől még a kapu ablaka is bepárásodott…


5b4899ec8f6e0c1fd0ebf2f610c95068Minden reggel ugyanarra mentek, ugyanazzal a busszal és ugyanabban az időpontban. Daniel magas volt, sovány és szemüveges. De a lencsék alatt szépséges, kék szemek csillogtak. Kate hosszú, barna hajú, filigrán csaj volt. Imádott szexisen öltözködni és élvezte, ahogy a tekintetek a testén sziporkáznak. Szerette, ha beindította az emberek fantáziáját. Minden reggel alaposan válogatott a ruhái között, legtöbbször miniszoknyában és magas sarkúban hagyta el az otthonát. Általában megbolondította a férfiakat, de ő maga válogatós volt.

Reggelente kiszúrták egymást többször, volt, hogy Daniel a busz elején álldogált, míg Kate a jármű végében üldögélt. Ilyenkor bámulták egymást. Egyiknap azonban a lány elmosolyodott, a fiú pedig azonnal viszonozta a pillantást. Mégsem közelítették meg egymást sosem.

Egy átlagos szombat este a lány készülődött a barátnőivel, mert szórakozni készültek. Irtó dögös szerelést vett magára, fekete, mini bőrszoknyát, szegecses trikót és hosszú csizmát. Vörös rúzzsal még erőteljesebbé tette az outfitjét. Remélte, hogy végre találkozik egy izgalmas idegennel. Daniel csak egy unalmas estét tervezett a barátaival, a haldokló kapcsolatát pedig inkább otthon hagyta. A legnagyobb baja az volt a 3 éves kapcsolatával, hogy kiszállt belőle minden szenvedély. Már a barátnője is tervezgette, hogy elhagyja a fiút.

Dan és a fiúk nemsokára lent iszogattak a helyi pubban, amikor a fiú észrevette az ablakból kinézve a reggel oly sokat bámult, dögös lányt, aki most este még vadabbul festett. A srác gyorsan meggyőzte egy barátját, hogy kövessék a lányt és társaságát. Szerencsére nem mentek messze. A szórakozóhelyen hamar számtalan koktél legurult a fiatalok torkán. A lány szexis táncba kezdett a barátnőivel, ezzel még jobban tűzelve a fiút. Daniel csak bámulta Kate-et, aki végre észrevette a fiút. A lány ledermedt a csinos fiú láttán és még jobban tekerte a csípőjét.

A következő pillanatban Daniel odament a lányhoz és a house zene ellenére lassúzni kezdtek. Fogták, simogatták egymás haját, arcát, mígnem a fiú megcsókolta a lányt, aki megmarkolta a fiú kemény fenekét. Legalább 1 órán keresztül táncoltak, mígnem a fiú kivezette a lányt az utcára és behúzta egy kapualjba. Ekkor már ágaskodott a vágytól.

A lány nedves volt és vágyta a fiú érintését, aki azonnal benyúlt a lány bugyijába, majd puncijába. Kate egyre hevesebben vette a levegőt, és markolta közben Dan szerszámát. A srác letolta a nadrágját, a csaj pedig egyre gyorsabban verte a fiú farkát. Közben falták egymás száját, a nedvességüktől még a kapu ablaka is bepárásodott. Egyszerre ziláltak, mígnem a fiú felemelte a lányt és falhoz nyomta. Bedugta kemény farkát és hevesen dugni kezdte a lányt. Addig nyomta, amíg meg nem hallotta, ahogy a lány hangosan elélvez. A fiú sem bírt már magával és beleélvezett a lányba. Az örömtől csókolóztak még, majd gyorsan öltözködni kezdtek. Csak később vették észre, hogy a kaput még csak be sem zárták, de remélték, hogy senki sem figyelte őket….

Hármasban a vörös, bőrkanapén…


imagesMinden kedden a stúdiójában várta a lányt. Nem köntörfalazott sosem, mindig a lényegre tért. A lány pedig sokáig úgy várta ezeket a pillanatokat, mintha az élete múlna rajta. A fiú már reggel óta várta a lányt, mielőtt elindult a stúdióba, alaposan szőrtelenített, kedvenc parfümjét cseppentette magára és várta, hogy leszálljon az éj. Mára azt ígérte a lány, hogy a fiú meglepést kap tőle, olyat, amire egész életében vágyott.

Este 20-kor megállt a kis stúdió mellett az autó és két gyönyörű, szexis lány szállt ki a kocsiból. A fiú a vörös, bőrkanapén várta a meglepetést. Amikor megpillantotta a lányokat, hevesen kezdett verni a szíve. Majd kiugrott a pulzusa, miközben a gondolattól egyre szűkebbnek érezte a nadrágját.

A lányok elkezdték kihámozni magukat a ruhákból és a fiú nadrágját kezdték óvatosan lehúzni. A srác közben nem tudta hova nyúljon, melyik lány testét érintse. Közben elkezdtek hármasban csókolózni. A fiú közben markolászta a lányok feszes kebleit, akik hol egymás, hol a fiú testét simogatták. A szőke, merészebb lány nemcsak kézbe vette a fiú farkát, de be is vette a szájába. Miközben elkezdte szopni a srácot, a barna, hosszú hajú lány csókolózott a fiúval, majd a kis, feszes melleit a srác szájához tette. A fiú majdnem elment már ettől, hiszen egy dögös szőke szopta a farkát, miközben a szexi barna cicijeit csókolgatta. Úgy érezte ekkora meglepetést még sosem kapott életében. Úszott az árral és élvezte a helyzetet. A szőke lány hamarosan ráült a fiú farkára és lovagolni kezdett rajta. A barna lány pedig odatolta feszes popsiját a fiú arcához, aki elkezdte megujjazni a lányt. A lányok közben csókolóztak és élvezték egymást is.

A srác mielőtt elment volna, még érezni akarta a barna lány punciját is a farkán és elkezdte a szőke melleit nyalogatni. A barna csajszi lovagolni kezdett a kemény farkán, miközben a srác szájában a szőke mellei voltak. A következő pillanatban már nem tudott tovább uralkodni magán a fiú és hatalmasat élvezett a szőke lány melleire, mivel gyorsan kihúzta a barna lányból a kemény szerszámát.

Sosem volt még ekkora meglepetésben része, ezt a születésnapot sosem felejti el.