Szex a Face-en


1373969-bigthumbnailDavid teljesen maga alatt volt, mert szakított vele a szeretője. Mindezt ráadásul chatelés közben. A lány arra hivatkozott, hogy a fiú biztos többet akar tőle, mint amiben megállapodtak. Persze ez nem így volt, Davidnek tökéletes volt a lány, hiszen csak a szex miatt tartottak fent kapcsolatot és ő sem akart többet a lánytól. Ám az mégis félreértett egy gondolatot, Davidet pedig lepattintotta.

A fiú nézelődött az ismerősei között, mert mérhetetlen vágyat érzett rá, hogy ismét egy szexis démonnal kavarjon. Ajánlott ismerősök között akadt rá egy Sandra nevű, irtó szexi lányra. A profilképe nem volt hivalkodó, inkább kicsit misztikus. De a lényeg látszott, a vadító tekintet és a csinos alak. David próbaképpen bejelölte a lányt, aztán tovább keresgélt. Pár perc múlva Sandra visszajelölte a sármos idegent. David először megköszönte a visszajelölést, majd finoman udvarolgatni kezdett. Sandra nyilván teljesen véletlenül, de egy csúnya szakítás után szomorkodott éppen és ráért. Szívesen vette a srác közeledését és belement a játékba.

David elég hamar a tárgyra tért és puhatolózni kezdett, hogy esetleg nyitott lenne-e a lány arra, hogy összejöjjenek. Sandra fotókat kért a fiútól és ő is fotózni kezdte magát. David először kíváncsi volt, mit csinál most a lány, aztán kérte, hogy meséljen magáról. Sandra elmondta, hogy hol dolgozik, mit tanul és szabadidejében aerbic edzésekre jár. David teljesen beindult Sandra privát, de ruhás fotóitól, főleg azért, mert ezeket most csak neki küldte. David is csinált pár félmeztelen szelfit és már küldte is a lánynak.

Sandra egyre merészebb fotókat készített, David pedig elkezdte ecsetelgetni, hogy miket kezdene legszívesebben a lánnyal. Sandra kedvet kapott hozzá, hogy vetkőzzön. Először egy melltartós és bugyis képet küldött a fiúnak, majd elkezdte levenni a melltartóját is. Davidnek már ágaskodott a pénisze és ezt is lefotózta a lánynak, hogy lássa, mennyire bejön neki. Sandra levette a bugyiját is és alulról is fotózta magát, David már nem bírt magán uralkodni és magához nyúlt. A lány is benedvesedett és olyan képet készített, ahol már benyúl a nedves puncijába. David, ahogy verte a péniszét, fotózta és küldte Sandrának. A lány egyre hevesebben fogdosta magát és lefotózta, ahogy a melleit markolássza. David ettől igazán kikészült már és lefotózta, ahogy elélvez a látványtól. Sandra a vágytól és attól, hogy ilyen izgalmakat váltott ki a dögös srácból, ő is elélvezett a gyönyörtől.

David és Sandra megbeszélték, hogy pár nap múlva élőben folytatják. A srác így hamar elfelejtette a korábbi, érzéketlen szeretőjét…

Party sex…


love_and_romantic_wallpapers_19Vivien lételeme a tánc, nappal táncművészetire jár, esténként salsára, hastáncra, rúdtáncra és amire még lehet. Nagyon régen nem volt már komoly kapcsolata, mivel a tánc az igazi szerelme. Hétvégén általában pihen és kutyájával játszik naphosszat. Egyik szombaton reggel a legjobb barátnője, Susan elhívta őt estére egy partyra. Vivi nem akart menni, mert bár az önfeledt táncot imádja szinte mindegy milyen zenére, a tömeget viszont nehezen viseli. Barátnője azonban hajthatatlan volt és meggyőzte, hogy már olyan régen mozdult ki otthonról, nem árt meg neki egy-két koktél és egy kis lazulás.

Vivien este nem sokat törődött a ruhájával, felvett egy dögös, fekete miniruhát, hozzá ez kényelmesebb magas sarkút és kifestette amúgy is bájos pofiját. A bulihelyen már ezren tomboltak, amikor ők is odaértek. Pár baráttal beszélgettek egy kicsit és koktélozni kezdtek a bárpultnál. Ahogy iszogattak, Vivi egyre jobban érezte a lábain, hogy mozogni kíván a dallamos dance slágerekre. A Dj pont a kedvenc party dalait forgatta. A lány bement táncolni a tömegbe és csak úszott a ritmussal. Barátai is követték és együtt tomboltak.

Vivien mögött megjelent egy fiú, aki többször hozzáért és megérintette formás domborulatait. A lány látta, hogy egy eszméletlenül jóképű fiú simogatja és táncol vele. A következő pillanatban már egyszerre mozogtak és ölelkezve érzeték a ritmust. A lány megfordult és ő is megérintette a fiút, aki felnyögött a gyönyörtől. A közös táncban egymáshoz simultak és bámulták a másikat. A lány szorította a fiú nyakát, a srác pedig simogatta Vivi popsiját. Ahogy egyre jobban összeértek, a lány hozzápréselte testét a fiú felálló péniszéhez, amitől még inkább forrósodott a hangulat. A nagy tömegben senkinek sem tűnt fel, hogy a két fiatal szextusát játszik egymással. A vad csókolózás közben a srác felhajtotta a lány ruháját és benyúlt a nedves bugyijába. Ujjazta a lány punciját, miközben ő szorította a fiú farkát. A lány mozgott a kezével a fiú péniszén, a srác pedig az ujjaival kényeztette a lányt. Egészen addig mozogtak így, mígnem mindketten elélveztek. Mielőtt mosdóba mentek volna, óriási csókolózással búcsúztak el egymástól….