Szex és Magic Mike


0Bwgx8G3ez0A lány bánatos volt, azt hitte vége mindennek, a férfi, akit eddig szeretett és imádott, elhagyta és egy másik földrészen kezdett új életet. A pokolban érezte magát és biztos volt benne, hogy soha többé nem bír ránézni egyetlen férfira sem. Zokogva, kisírt szemmel hívta végig a barátnőit, hogy támogatást kapjon, amire nem kellett sokat várnia. Miután együtt szidalmazták a férfiakat és főleg a lány szemét ex vőlegényét, úgy döntöttek, hogy belevetik magukat az éjszakába.

Az egyik csaj ismert egy szuper helyet, ahol gyönyörű, izmos, kacér, szépfiúk táncolnak, és kedvükbe járnak a betévedt lányseregnek. Gyorsan szépítkeztek, felvették kurvás és irtó szexi ruháikat és becsattantak egy taxiba.

Az elhagyott lány már nem sírt, csak élvezte jókedvű barátnői társaságát. A hely, ahova bementek hangos volt és vibráló. Tombolt a nyálas R’n’b és közben mindenki csavarta a csípőjét. A lányok hamar beszálltak a fülledt táncba és együtt lüktettek a zenével. Kicsit később a kis színpadon megjelent öt félisten testű macsó és erotikus táncba kezdtek. A bánatos lány az egyik dögös, izmos, aranybarna bőrű fiú láttán újra a mennyben érezte magát és figyelni kezdte a srác pezsdítő táncát. A zene és a srác eggyé olvadtak, a lánynak pedig ebben a pillanatban semmi sem tetszett jobban, mint a sportos, bájos arcú srác, aki csak neki táncolt. A fiú hamar észrevette a gyönyörű lányt, aki csak őt bámulta. Megfogta a lány szépsége, gyönyörű hosszú haja és formás alakja. A fiú, ahogy táncolt, érezte, hogy egyre jobban begerjed a lányra. A lány pedig képtelen volt levenni a szemét a fiú kockás hasáról és a kacér szemeiről. Bár volt közöttük 1-2 méter, gyakorlatilag együtt táncoltak. A fiú vetkőzni kezdett, levette kissé megizzadt pólóját, közben gombolni kezdte a nadrágját. Felhívta magához a lányt és leültette egy székre. A csajok tomboltak a nézőtéren. A fiú elkezdte levenni a nadrágját, és közben a lánynak táncolt. Simogatta őt és saját magát is. A lány érezte, hogy a szívverése felgyorsul, és alig bír már magával. A fülledt zene egyre csak fokozta a hangulatot. A lány már várta a tánc végét, mert a következmények jártak a fejében. A srác pár perc múlva végzett a tánccal és kirohant a kezében a lánnyal.

Kint a színpad mögött a falhoz állította őt, akivel vadul csókolózni kezdtek, felfalták egymás száját és nyelvét. A lány a vágytól remegő kézzel benyúlt a fiú gatyájába és megmarkolta a péniszét. A kemény farok látványától azt kívánta, hogy vetkőztesse már le. A srác letépte a lány melltartóját, simogatni és nyalogatni kezdte a melleit. Ekkor már nem bírtak tovább magukkal, a fiú izmos karjaival felemelte a lányt és a farkára ültette. A lány mozogni kezdett és közben túrta a fiú haját. A srác mozgás közben markolászta a lány popsiját és egyszerre elélvezette el vele….