Sosem tudom meg, hogy prosti volt-e…


sm_img-1731337_0x450Hazafelé autóztam, talán hajnali 3 lehetett. A barátaimmal voltam egy szórakozóhelyen, és csak keveset ittam, azt is pár órával ezelőtt, így azt gondoltam, hogy nem lehet bajom belőle. Úgysem volt már senki az utakon, csak pár macska, kutya és egy-két lidérces villanás. Ködös volt már az éjszaka, nemrég kezdődött meg az ősz, aminek a hűvössége már fagyossá tette a sötétséget. A bulizás jó volt, bár nem futottam össze álmaim nőjével. A barátnőmmel már nem tökéletes a kapcsolatunk, az is lehet, hogy hamarosan szakítani fogunk. Ennek ellenére eddig még ne csaltam meg őt senkivel, pedig már lett volna rá alkalmam többször is.

Ahogy autóztam a sebességhatárokat betartva, megláttam egy lányt az út szélén. Nem tűnt prostinak, és gondoltam, megkérdezem, merre tart, elvigyem-e valameddig, hogy ne kelljen egyedül kóborolnia. De ő azt felelte, hogy haza tud menni egyedül. Mondtam neki, hogy rendben, azzal tovább hajtottam. Pár másodperc múlva láttam a visszapillantó tükörben, hogy két alak közeledik a lány felé, majd megszólítják. Nem hagyott nyugodni a dolog, visszafordultam. Mire odaértem, láttam, hogy lökdösni kezdik a lányt, aki könyörögve pillantott rám. Én befékeztem az autómmal mellettük, mire a suhancok eliszkoltak. A lány kérdezés nélkül becsattant a kocsimba és megköszönte, hogy visszajöttem.

Elindultunk és beszélgetni kezdtünk, mondtam neki, hogyha éhes beugorhatunk egy mekibe, mondta, hogy jó ötlet és szívesen kocsikázna még velem, ha nem sietek. Gondoltam, miért sietnék, beültünk kajálni aztán autókáztunk a városi fények kereszttüzében.

Már vagy 2-3 órája együtt voltunk, lassan hajnalodott, amikor egyre komolyabban flörtölni kezdett velem. Többször megérintett és megfogta a kezemet, vállamat. Zenét hallgattunk és kötetlenül nevetgéltünk, dumáltunk. Amikor egyszer csak azt láttam, hogy bedugta az ujját a számba, majd felemelte a mini szoknyáját és benyúlt a nyálas ujjával a bugyijába. Miközben a szemembe nézett egyre mélyebben simogatta magát. Halkan felnyögött és izgatta a testét. Nekem leesett az állam, de nem mertem hozzáérni a lányhoz. Egyrészt mert van barátnőm, mégha nem is jó a kapcsolatunk, másrészt 2 órája ismertem a lányt, még abban sem lehettem biztos, hogy nem-e prosti. Ahogy simogatni kezdte a melleit a trikóján keresztül, egyre jobban éreztem, hogy nem megy a vezetésre való koncentrálás, keményedni kezdtem. Közben lehúzta a trikója pántját és láttam, ahogy domborodik a feszes cicije. Amikor már a mellbimbói is kint voltak a felsőjéből, tudtam, hogy nem bírok már magammal. Izgatta a punciját, amit már láthattam is, és a gyönyörű kebleit is. Az első kieső útszélen megálltam és behúztam a kéziféket. Lámpákat lekapcsoltam és nekiestem. Simogattam és faltam a szépséges melleit, miközben lehúztam a sliccemet. Ő kirántotta a kemény farkamat és a kezeivel izgatni kezdte. Én két ujjamat benyálaztam és bedugtam a forró puncijába. Közben a mellbimbóit szopogattam. Ő folyamatosan nyögött és elélvezett az ujjaimtól. Majd letoltam magam az ülésen, ő pedig rám ült. Szépen lassan mozogni kezdett a kemény farkamon, miközben nyalogattam a cicijeit. Ahogy egyre gyorsabban mozgott és szaporán vette a levegőt, az autó is bepárásodott. Egyszerre élveztünk el…

Ezt a sztorit azóta sem felejtettem el és gyakran eszembe jut, amikor hajnalban egyedül autózom…