„A lány többször lenyomta a torkán a fiú farkát…”


so_sexy_by_monkapotanut-d4tdc4pSzakadt az eső, Vivien talpig megázva esett be a háza kapuján. Elfelejtett esernyőt vinni magával, miközben pontosan tudta, hogy csak messze tud majd megállni az autójával.  Ahogy belépett a liftbe, és megnyomta az 5-ös gombot, egy láb tartotta meg az ajtót, hogy ne menjen el a lift. Egy világító, kék szemű idegen szállt be. A srác csak annyit kérdezett:

-          Szia. Hányadikra?

Viviennek megremegett a hangja, a fiú széles mosolya láttán és halkan csak annyit felelt:

-          Öööö, szia, 5-re, de már megnyomtam – ahogy kimondta már égett is e feje, hogy ilyen bután válaszolt. A második emelet környékén jártak, amikor a fiú odafordult hozzá.

-          Nem mutatkoztam még be, Josh vagyok és a hatodikon bérlek jövő héttől egy lakást. Ha esetleg van egy kis időd, kérdezhetek pár dolgot a házról? – kérdezte érdeklődve a fiú.

-          Persze, hogyne. Most hazamegyek átöltözni, mert mint látod bőrig áztam, de ha van kedved, összefuthatunk és szívesen válaszolok a kérdéseidre – válaszolt a lány.

-          Szuper, akkor mit szólnál ahhoz, ha elmennénk kocsikázni és mesélnél…mégsem akarok a lakásodba rontani és az enyém meg még nincsen felújítva, iszonyat rendetlen, nem szívesen hívok vendéget.

-          Rendben, akkor találkozzunk lent kb. 20 perc múlva. Megfelel neked? Ja és én Vivien vagyok – mondta mosolyogva a lány.

-          Igen, szuper, akkor ott. És köszönöm előre is.

Vivien nem gondolta, hogy ilyen hamar talál estére programot magának, de mindenesetre örült, hogy egy igencsak jóképű srác beszélgetni hívta.

20 perc múlva mindketten lent álltak a kapualjban és nyugtázták, hogy még mindig szakad az eső. Gyorsan beültek a fiú autójába. Hamarosan már kellemes hangulatban csacsogtak és hallgatták a zenét, élvezték a város fényeit.

A lány egyre erősebben érezte, hogy vonzódni kezd az új lakó iránt. Elkezdte megfigyelni a kezeit, a vállát, a szemeit, a formás orrát, izmos combját. A fiú csak mesélt az életéről a munkáiról, miközben párszor mélyen a lány szemébe nézett. Ilyenkor pillanatok alatt felforrósodott a levegő, és a lány szíve kalapálni kezdett a mérhetetlen vágytól. A fiú is érezte ezt és egyre bátrabban flörtölt Viviennel. Hamarosan rátette a kezét a lány combjára, aki bár először arra gondolt, hogy lesöpri onnan a kezét, mégis egy cseppet sem bánta a finom simogatást. Vivien egyre bátrabb lett, mígnem odahajolt a fiúhoz és megcsókolta a nyakát. A srác ezt nagyon élvezte, és gyorsabban kezdett vezetni. Hamarosan egy sötét erdőben találták magukat, ahol a fiú egy eldugott helyen megállt az autóval. Nem mert nekiesni a lánynak, nehogy elriassza őt, hanem inkább kivárt, míg a lány kezdeményezett. Vivien elkezdte csókolgatni Josh nyakát és dögös száját. A fiú érezte, hogy egyre komolyabban ágaskodik a cerkája. A lány – bár ilyet még sosem csinált – komoly vágyat érzett arra, hogy kényeztesse az idegent. Csodálta a srác erős tenyerét, bizsergető illatát, és vonzó külsejét. Miközben csókolóztak, Vivien simogatni kezdte Josh farkát a nadrágján keresztül. A fiú próbált úgy helyezkedni, hogy elérje a lány melleit és punciját is egyszerre. A kemény mellbimbók láttán a srác nyalogatni kezdte azokat, majd miközben Vivien letolta a saját nadrágját, Josh benyúlt a nedves puncijába. A lány, ahogy folyamatosan nyögött, lehúzta a srác alsóját és kivette a kemény farkát. Ahogy simogatta, nem győzött betelni a vággyal, mivel a fiú pénisze olyan kemény volt, mint a kő. Hamarosan rácuppant a farokra és nyalogatni és szopogatni kezdte. A folyamatos szopás közben, kezével simogatta és nyalogatta a heréket is. A srác azt sem tudta hol van, az élvezettől csak nyögött és azt kívánta minden percben, hogy a lány beszívja teljesen az egész farkát. A lány többször lenyomta a torkán a fiú farkát, miközben a srác ujjaival a lány punciját izgatta. Az egyre gyorsuló szopás közben Vivien érezte, hogy Josh pénisze egyre nedvesebb, ő már elélvezett a fiú ujjaitól, miközben a srác nem bírt már magával és a folyamatos szopás közben kivette a farkát a lány szájából és a meztelen melleire élvezett.

Másnap már várták, hogy összefussanak a liftben…