Nedves mélytorok…


images (1)Nem tudta mi vár rá aznap reggel, miközben nagy nehezen kikászálódott a kocsijából. Beugrott kedvenc kávézójába, hogy megvegye az egyetlen csoki darabos, karamell töltelékes muffint. Ha már ott volt, kért egy nagy lattét is. A nő aki kiszolgálta, ma extra dögös volt, bár a fiú még félálomban vette meg a reggelijét, a kibuggyanó dekoltázs nem kerülte el a figyelmét. A következő pillantása pedig a vörös, duzzadt ajakra tévedt. Amikor visszaült a kocsiba és elkezdett falatozni, közben pedig a szexi nő mellei jutottak eszébe és a buja szája. Elképzelte, ahogy abba harap és nem a puha és omlós muffinba. Már-már elkezdett felállni a farka, amikor lehűtötte magát és elindult az irodába.

Az egész napos munka teljesen lefoglalta, megbeszélésekre rohangált és azt sem tudta hol áll a feje. Egy gyors ebéd után egészen estig meg sem állt. Napközben, amikor kirohant bekapni egy gyros tálat, eszébe jutott megint a reggeli buja nő, és jó volt megint elfantáziálni róla. Meglepetten látta maga előtt, hogy a csaj többi ruhájára is emlékezett, ahogy lehajolt előtte, a fekete, szűk szoknyája elkezdett feljebb csúszni a szép combján. A fiú ismét beizgult a kocsiban, de nem volt ideje arra, hogy kiélje a vágyát, rohannia kellett tovább.

A barátai hívták napközben, hogy ugorjanak le este a kedvenc törzshelyükre. A napi munka után hazarohant, letusolt és átöltözött. Nem akarta túlzásba vinni a készülődést, hisz csak a haverokkal mentek el inni. A szórakozóhely, hiába hogy csütörtök este, tömve volt. Aznap amúgy is meccs volt, ami kivetítőn ment, másrészt a téli hideg elől sokan menekültek be a kellemes, forralt bor illatú pubba.

Amikor leültek a foglalt asztalukhoz, azonnal kiszúrta, hogy itt van a reggeli csaj is, aki még dögösebb volt, mint reggel a kávézóban. Bár inni kezdtek, nem tudta levenni a szemét a vörös szájról és a csodás dekoltázsról. Kicsit később a csaj is észrevette és szemezni kezdtek. Néhány óráig figyelték egymást, amikor a fiú látta, hogy a csajszi kimegy a bejárati ajtón. Gyorsan utánament és megszólította az utcán. A lány is örült neki, de említette, hogy most már megy haza, mert elfáradt. A srác bár ivott, felajánlotta a csajnak, hogy hazaviszi. Kicsit ódzkodott ettől a lány, látva, hogy piált a fiú, de mégis úgy döntött beül vele a kocsijába. Neki is tetszett a srác és most amúgy is egyedül volt, vágyott egy kis kalandra.

Beszélgetni kezdtek, de nagyon hamar érezték, hogy ennél többre vágynak egymástól. Hatalmas csókolózásba kezdtek, a fiú a lány fülébe súgta, hogy reggel óta a testére vágyik, és semmi másra nem tudott gondolni egész nap. Elkezdte kihámozni a lányt a felsőjéből, levette a melltartóját és simogatni kezdte a gyönyörű kebleket. A lány simogatni kezdte a fiú farkát a nadrágon keresztül, aztán kigombolta és kivette az ágaskodó farkat. Imádta a kőkemény hímvesszőt. Miközben simogatta, nagyon megkívánta és a nyelvével játszadozni kezdett vele. A fiú nem bírta szó nélkül hagyni, a lány fülébe súgta: “Kurva jó vagy, egész nap erre vágytam”. A lányt izgatták a fiú szavai, még jobban beindult tőle. Elkezdte finoman leszopni a fiút, aki már az elején alig bírt levegőt venni. A lány addig nyomta le a torkán a kőkemény farkat, amíg fuldokolni nem kezdett tőle. A srác nehezen bírta visszafogni, nehogy eldurranjon még, sokáig élvezni akarta, mivel ilyen mély torokkal még sosem találkozott. Eldöntötte, hogy ezt a lányt máskor is látni akarja, és többször meg akarja baszni még a kívánatos száját. A lány szinte megfulladt a szopástól, miközben nagyon élvezte is. Imádta, hogy mennybe juttatja a srácot a szűk torkával, a srác pedig egyfolytában azt lihegte, mennyire élvezi.

Egy idő után nem bírta tovább és eldurrant a lány melleire. Ezután közösen dőltek hátra és mosolyogtak az együtt töltött órán. Egy búcsú csók és ölelés után, a fiú eldöntötte, hogy pár nap múlva ő fogja a csúcsra nyalni a lány.