Florence Nightingdale szindróma avagy a vesekő pulzálása szívritmusra

eva-mendes-sexy-wallpapers-2f04cfaeda941a31b7e14f92d22375ddVesekövem volt. A történet fájdalmasan indult, viccesen folytatódott és inkább fájdalmasan ért véget.

Szombaton keltem reggel heveny oldalfájásra, majd taxi vitt el a legközelebbi ügyeletre, ahonnan már szirénázó mentőautó hajtott velem a sebészetre. Ott a legdurvább vizsgálatok után többszöri hányás közepette jöttek rá az orvosok arra, hogy nem vakbélgyulladásom van és nem is méhen kívüli terhességem, hanem vesekövem. 1 darab 3 mm-es okosság feküdt a húgyhólyagom bejáratánál. Hamarosan az urológiára vittek – ide is mentőn – ahova már este érkeztem meg. Egy kedves doktor bácsi és szintén kedves, idősödő nővér fogadott. Lefektettek egy szobába, ahol még hánytam néhányat és végül pár infúzió társaságában mély álomba szenderedtem. Ezt többek között a deadalon-oknak is köszönhettem.

Másnap már vártam, hogy hazamehessek és mindezt tettem még 3-4 napig, amikor is már nem vártam, hogy hazamenjek. Az orvos kedves volt, bájos és a napok előrehaladtával egyre közvetlenebb.

Közvetlensége már-már feszélyezett, mire feleszméltem, hogy beleszerettem.

 

Florence Nightingdale volt az a hölgy, aki ápolónőként beleszeretett a betegébe, és azóta fémjelzik  „a beteg beleszeret az orvosába” illetve „ az orvos beleszeret a betegébe „ kapcsolatokat az ő nevével. Az én esetemben csak az egyik oldal vált a tudtomra. Kedvessége és szókimondó gondolatai már az őrületbe kergettek. Megtudtam, hogy volt neki is hasonló kapcsolata, járt valamikor betegével, de azóta már megtalálta az igazit. A vesekövemet ő zúzta egy speciális ultrahangos módszerrel, amely közben, már nem fájdalmat éreztem. Eleinte tudtam, hogy biztonságban érzem magam, ha a közelemben van, aztán ezt az érzést felváltotta az, hogy már nagyon jól éreztem magam  a közelében. Ezt utolsó esti beszélgetésünk új érzésekké táplált. Közvetlen volt és nagyon kacér. Nehezen tudtam neki ellenállni.

Azóta felállított egy hatalmas, téglákkal kirakott falat, miszerint mégsem szeretne velem tovább lépni.

Ez a kis történet, érzelmeket, és kalandos vágyakat ébresztett bennem. Folytatás nincs, ez nem egy Tiffany vagy Júlia történet, nincs happyend és nincs vidám vég.

 

„Maga extrovertált, én pedig introvertált vagyok, ezért értjük meg egymást olyan jól”


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>