Ha valaki belülről szép, az kívülről is látszik….

Több száz évvel ezelőtt az volt a szép, és az egészséges, ha egy nő nem volt csont sovány. Ha kerek formái voltak, akkor látszott rajta, hogy jóllakott és jól él.

Manapság ha kinyitunk egy bármilyen női magazint, árad belőle a hogyan legyünk szépek, sugárzóak, vékonyak, dögösek, feszesek és hogyan csábítsunk el minden pasit magunk körül. Ha kiolvasunk egyet, hamar tisztában leszünk az összes drága, luxus termék nevével, amelyet ha magunkra kenünk, máris „hypertökéletesek” leszünk tőlük. Aztán persze miután utánaolvastunk a termékeknek, beszereztük, kipróbáltuk és használtuk őket, rájövünk arra, hogy mit sem változott a testünk. Ugyanott maradtak a zsírpárnák, a cellulitisz és a puha bőr is.

images (9)

Arról persze nem szól a fáma, hogy mit vegyünk arra az esetre, ha lelkünket szeretnénk tisztítani, ha kisugárzásunkat szeretnénk fokozni, ha az önbizalmunkat akarjuk egy megfelelő szintre emelni. Hiszen egy férfi lehet, hogy először a dögös, mutatós nőt pillantja meg, de csakis akkor fog a nő mellett hosszú éveket elidőzni, ha az belül is rendben van saját magával. Márpedig erre csak kevés gyógymód van. Egy nőnek ha vannak is kisebb külső hibái, főleg azzal tudja őket ellensúlyozni, ha ismeri és szereti önmagát. Meg kell tanulnunk elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Ne örökké csak a hibáinkat keressük. Igenis legyünk tisztában lelki szépségeinkkel, értékeinkkel és tudásunkkal. A hétköznapi tornaedzés közé illesszünk be 1-2 napra önmegismerő tevékenységeket. A napi stresszes munka után menjünk el sétálni a parkba, üljünk be egy kávézóba, figyeljük, sőt csodáljuk a körülöttünk mozgó embereket. Otthon jógázzunk, meditáljunk kellemes zenét hallgatva és koncentráljunk befelé. A pihentető relaxálás után pedig üljünk be a kádba és kényeztessük a lelkünket tiszta, szép gondolatokkal. Miután kijöttünk a kádból nézzünk mélyen a tükörképünk szemébe és állapítsuk meg, hogy szépek és tökéletesek vagyunk.

Több száz évvel ezelőtt az volt a szép, az egészséges ha egy nő nem volt csont sovány. Ha kerek formái voltak, akkor látszott rajta, hogy jóllakott és jól él. Most azért fizetünk százezreket, hogy a jóízűen elfogyasztott vacsorákat levarázsolják rólunk. Tény, hogy ha valaki mindenáron meg akar felelni a mai kor külsőségbeli szépségideáljának, annak bizony az esti brassói, vagy meleg szendvics helyett meg kell elégednie a könnyű cézár vagy egyéb salátákkal. Viszont a belső szépséget mi magunk képesek vagyunk fejleszteni, bővíteni és erősíteni magunkban. Ha egy héten rendszeresen „megtornáztatjuk” a lelkünket és ellátjuk kikapcsolódással és ráhangolódással, már nagyon sokat teszünk önmagunkért. Ha valaki belülről szép, az kívülről is látszik. A szép nő nem a feszes testnél kezdődik és ér véget. Azért legyünk szépek kívülről, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ne mások diktálják ezt belénk.

Egy nő bármilyen formás és vékony, tökéletes testalkatú, csak akkor fog elvarázsolni egy férfit, ha ő maga tisztában lesz az értékeivel és a külső-belső szépségével. Ami látszik egy szép nőn, az a harmónia.

Az, hogy kiegyensúlyozott és boldog, elfogadja, sőt szereti önmagát. Igenis mindenki merje szeretni saját magát. Ez az érzés ott fog csillogni a tekintetünkben. Lehetsz te élsportoló, vagy híres színművésznő, ha nem vagy tisztában önmagaddal, a gondolataiddal és a vágyaiddal. Tegyünk magunk elé elérhető célokat és valósítsuk meg azokat.  Legyünk büszkék magunkra és az önerőből elért sikereinkre. A célkitűzés után a megvalósításért sok mindent meg kell tenni. De az utána következő boldogság és megelégedettség majd mindenért kárpótol. Ebben segíteni fog a hitünk, hogy feltétel nélkül hiszünk magunkban, hogy majd sikerül elérnünk a célunkat. Engedjük szabadra a fantáziánkat és kérjük, hogy pozitív gondolatokkal, ötletekkel árasszanak el minket.  Ha szeretjük magunkat és hiszünk a saját képességeinkben akkor egyszerűen, zökkenőmentesen elérjük céljainkat.


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>