Én nem szeretkezem, hanem baszok…

UCcUP3jSokat vártunk rá, vagyis inkább a filmvilág így harangozta be és tette tudtunkra, hogy egy új világ kezdődik A szürke ötven árnyalatával.

Vagyis Christian figurája a megszokott romantikus filmhős marad, a lány, Anastacia pedig a már-már unott szende, szűzlány figurája. Mégis egy kis színt kapott a történet, mert amúgy olybá unalmas lett volna. A romantika és a szerelem ellenben a vártnál lényegesen nagyobb hangsúlyt kapott, háttérbe szorítva a szado-mazo szexet. A helikopter a limuzint váltotta fel, a csúnya beszéd pedig a kedves szavakat. A babapofis Jamie szájából pedig nem csak nekem tűnt viccesnek a baszás kifejezés. Belőle inkább csodás, gyertyafényes, pezsis szeretkezést néztünk volna ki, nem korbáccsal és kötelekkel tűzdelt vad orgiát. Kicsit viccesen is mozgott a játszószobájában, ahol nem volt egyértelmű, hogy már vagy túl régen járt, vagy csak nem szokta meg a film díszleteit és kellékeit, és még ismerkedett a helyzettel. Anastacia karaktere bár a szűz lányból egészen profivá vált pár alkalom után, furcsamód kissé hamar megadta magát a bájos Greynek. A lány mellét nagyon sokszor látjuk, ellenben hiányoltuk Jamie férfiasságát, amit egy ilyen filmben méltán elvárhattunk volna. Stacia nem volt az a szexdémon, mégis hamar bevállalta a kellemetlen szituációkat azért, hogy a szerelmét bizonyítsa. Azt gondolom sok volt az ismétlés, ugyanolyan randi, szép érintések, csókok, szex, és eltörpült a film lényege, gyakran azt hihettük mi nézők, hogy lehet, hogy nem is lesz benne vadság és korbács. Elhittük, hogy a film két ember szerelméről szól, és főleg arról, hogy mire hajlandóak a másikért, azaz az egyik mit tesz meg, a másik pedig miről mond majd le….de ez majd a következő részben….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>