Hármasban a vörös, bőrkanapén…

imagesMinden kedden a stúdiójában várta a lányt. Nem köntörfalazott sosem, mindig a lényegre tért. A lány pedig sokáig úgy várta ezeket a pillanatokat, mintha az élete múlna rajta. A fiú már reggel óta várta a lányt, mielőtt elindult a stúdióba, alaposan szőrtelenített, kedvenc parfümjét cseppentette magára és várta, hogy leszálljon az éj. Mára azt ígérte a lány, hogy a fiú meglepést kap tőle, olyat, amire egész életében vágyott.

Este 20-kor megállt a kis stúdió mellett az autó és két gyönyörű, szexis lány szállt ki a kocsiból. A fiú a vörös, bőrkanapén várta a meglepetést. Amikor megpillantotta a lányokat, hevesen kezdett verni a szíve. Majd kiugrott a pulzusa, miközben a gondolattól egyre szűkebbnek érezte a nadrágját.

A lányok elkezdték kihámozni magukat a ruhákból és a fiú nadrágját kezdték óvatosan lehúzni. A srác közben nem tudta hova nyúljon, melyik lány testét érintse. Közben elkezdtek hármasban csókolózni. A fiú közben markolászta a lányok feszes kebleit, akik hol egymás, hol a fiú testét simogatták. A szőke, merészebb lány nemcsak kézbe vette a fiú farkát, de be is vette a szájába. Miközben elkezdte szopni a srácot, a barna, hosszú hajú lány csókolózott a fiúval, majd a kis, feszes melleit a srác szájához tette. A fiú majdnem elment már ettől, hiszen egy dögös szőke szopta a farkát, miközben a szexi barna cicijeit csókolgatta. Úgy érezte ekkora meglepetést még sosem kapott életében. Úszott az árral és élvezte a helyzetet. A szőke lány hamarosan ráült a fiú farkára és lovagolni kezdett rajta. A barna lány pedig odatolta feszes popsiját a fiú arcához, aki elkezdte megujjazni a lányt. A lányok közben csókolóztak és élvezték egymást is.

A srác mielőtt elment volna, még érezni akarta a barna lány punciját is a farkán és elkezdte a szőke melleit nyalogatni. A barna csajszi lovagolni kezdett a kemény farkán, miközben a srác szájában a szőke mellei voltak. A következő pillanatban már nem tudott tovább uralkodni magán a fiú és hatalmasat élvezett a szőke lány melleire, mivel gyorsan kihúzta a barna lányból a kemény szerszámát.

Sosem volt még ekkora meglepetésben része, ezt a születésnapot sosem felejti el.


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>