Nedvességüktől még a kapu ablaka is bepárásodott…

5b4899ec8f6e0c1fd0ebf2f610c95068Minden reggel ugyanarra mentek, ugyanazzal a busszal és ugyanabban az időpontban. Daniel magas volt, sovány és szemüveges. De a lencsék alatt szépséges, kék szemek csillogtak. Kate hosszú, barna hajú, filigrán csaj volt. Imádott szexisen öltözködni és élvezte, ahogy a tekintetek a testén sziporkáznak. Szerette, ha beindította az emberek fantáziáját. Minden reggel alaposan válogatott a ruhái között, legtöbbször miniszoknyában és magas sarkúban hagyta el az otthonát. Általában megbolondította a férfiakat, de ő maga válogatós volt.

Reggelente kiszúrták egymást többször, volt, hogy Daniel a busz elején álldogált, míg Kate a jármű végében üldögélt. Ilyenkor bámulták egymást. Egyiknap azonban a lány elmosolyodott, a fiú pedig azonnal viszonozta a pillantást. Mégsem közelítették meg egymást sosem.

Egy átlagos szombat este a lány készülődött a barátnőivel, mert szórakozni készültek. Irtó dögös szerelést vett magára, fekete, mini bőrszoknyát, szegecses trikót és hosszú csizmát. Vörös rúzzsal még erőteljesebbé tette az outfitjét. Remélte, hogy végre találkozik egy izgalmas idegennel. Daniel csak egy unalmas estét tervezett a barátaival, a haldokló kapcsolatát pedig inkább otthon hagyta. A legnagyobb baja az volt a 3 éves kapcsolatával, hogy kiszállt belőle minden szenvedély. Már a barátnője is tervezgette, hogy elhagyja a fiút.

Dan és a fiúk nemsokára lent iszogattak a helyi pubban, amikor a fiú észrevette az ablakból kinézve a reggel oly sokat bámult, dögös lányt, aki most este még vadabbul festett. A srác gyorsan meggyőzte egy barátját, hogy kövessék a lányt és társaságát. Szerencsére nem mentek messze. A szórakozóhelyen hamar számtalan koktél legurult a fiatalok torkán. A lány szexis táncba kezdett a barátnőivel, ezzel még jobban tűzelve a fiút. Daniel csak bámulta Kate-et, aki végre észrevette a fiút. A lány ledermedt a csinos fiú láttán és még jobban tekerte a csípőjét.

A következő pillanatban Daniel odament a lányhoz és a house zene ellenére lassúzni kezdtek. Fogták, simogatták egymás haját, arcát, mígnem a fiú megcsókolta a lányt, aki megmarkolta a fiú kemény fenekét. Legalább 1 órán keresztül táncoltak, mígnem a fiú kivezette a lányt az utcára és behúzta egy kapualjba. Ekkor már ágaskodott a vágytól.

A lány nedves volt és vágyta a fiú érintését, aki azonnal benyúlt a lány bugyijába, majd puncijába. Kate egyre hevesebben vette a levegőt, és markolta közben Dan szerszámát. A srác letolta a nadrágját, a csaj pedig egyre gyorsabban verte a fiú farkát. Közben falták egymás száját, a nedvességüktől még a kapu ablaka is bepárásodott. Egyszerre ziláltak, mígnem a fiú felemelte a lányt és falhoz nyomta. Bedugta kemény farkát és hevesen dugni kezdte a lányt. Addig nyomta, amíg meg nem hallotta, ahogy a lány hangosan elélvez. A fiú sem bírt már magával és beleélvezett a lányba. Az örömtől csókolóztak még, majd gyorsan öltözködni kezdtek. Csak később vették észre, hogy a kaput még csak be sem zárták, de remélték, hogy senki sem figyelte őket….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>