Vérbő éjszaka….

hot,babes,sexy,girls,wallpapers,windows,backgrounds,free,widescreen,wallpapers,true,blood,hd,wallpaper-c572a5044532b6f9ff8fe475e5b0c9f3_hSötétség lepte el az utcákat ezen a ködös, esős éjszaka. Dare kilépett a titkos szórakozóhely ajtaján és elindult egyedül, hogy élelem után nézzen. Gyűlölte a magányos éjszakákat, vágyott a szerelem érzésére, ami már évszázadok óta elkerülte. Volt pár lány vámpír az életében, de sokszor érezte azt, hogy egyikőjük sem olyan, amilyenről mindig is álmodott.

Bolyongott magányosan az utcákon, amikor észrevett pár rosszarcú, tinédzser fiút, ahogy drogot adtak el egymásnak. Dare mindig olyan embereket választott arra, hogy vérüket szívja, akiket rossznak, a társadalom aljának tartott. Ez a három, fiatal suhanc pont jó prédának tűnt. Dare messziről figyelte őket, amikor észrevette, hogy az egyik házfal mögül, más is figyeli őket. A fiú kicsit jobban kikukucskált és megpillantotta az ellenséges, vámpír törzs egyik legszebb példányát. Shil gyönyörű lány, aki az egyik legnagyobb vámpír klán leszármazottja. Dare még sosem találkozott vele, de híres volt a lány szépsége, amit nem volt nehéz kiszúrni még ebben a rémes sötétségben sem.

A fiú tudta, hogy a lány is táplálkozni jött, úgy gondolta, hogy a három suhanc pont jó lesz kettőjüknek. Amikor a rossz arcok búcsúzkodni kezdtek, Dare és Shil egyszerre léptek oda hozzájuk. A fiúk úgy megijedtek, hogy bár a kezükben azonnal ott világított a kiskésük, lassúságuk miatt esélyük sem volt a menekülésre. Dare nem szeretett vámpírokat „gyártani”, így ő a vérszívás után megölte az áldozatait. Shil az alacsonyabb, de duci fiú nyakára hajolt rá, Dare pedig a legnagyobb darab embert kezdte el szívni. Közben egyik karjával a harmadik srác nyakát szorította a hasához, hogy az ne tudjon addig elmenekülni, de még megmozdulni sem. Amikor végeztek ezzel a két példánnyal, lelökték őket a földre, majd együtt nekiestek a harmadik suhancnak. Shil jobbról, Dare balról szívta a srácot. Közben többször egymásra pillantottak, Dare pedig olykor még a vérszívásról is megfeledkezett, ahogy Shil gyönyörű szemeit fürkészte. Miután végeztek ezzel is, egymás mellé fektették őket, akik éppen az átalakulás közben üvöltözni kezdtek. A fiú elővett egy acél Coltot és szíven lőtte a három drogos fiatalt. Ezután felkapta Shil és elfutott vele. A lány szíve még hevesebben dobogott, mint a táplálkozás előtt. Életében nem találkozott még ilyen vámpír fiúval, aki ekkora hatással lett volna rá.

Megálltak egy kietlen utca végében, ahol éppen egy park kezdődött és az őrületes izgalom hatására egymásnak estek. Csókolták egymást, Shil falta a srác dús ajkait, Dare pedig nyalogatta a lány nyakát. Közben levették dzsekijeiket és ledobálták a földre. A fiú, ahogy ölelte a lányt, érezte, ahogy annak keményednek a mellbimbói. Érezte, hogy minden vágya, hogy még közelebb érezze magához. Tőlük egy méterre parkolt egy autó, amire felültette a lányt és letépte a trikóját. Nyalogatta és csókolgatta a kemény mellbimbókat, miközben Shil hangosan nyögött. A lány közben markolta Dare kőkemény péniszét és olyan erővel fogta és húzogatta, hogy a fiúnak vissza kellett fognia magát, nehogy elmenjen. Majd letépte Shil bugyiját és bedugta a lányba a farkát. Közben izgatta és simogatta a lány gerincét és hátát, ő pedig már nem bírt tovább magával és elélvezett. Dare a látványtól és az érzéstől belement a lány nedves puncijába. A heves közösülés után a két vámpír elbújt a fák között és álomra szenderült….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>