Kéjes hármas party…

0b505a1f0d18be983a1799b049efe527John sokáig kereste a maga útját a halandók között, de úgy érezte, hogy ő más, mint a többiek. A szülei normális emberek voltak, de a fiú inkább úgy hívta őket, hogy lúzerek, mert beálltak a sorba, dolgoztak, éltek egy borzasztóan megromlott házasságban 30-40-50 évig és élték az unalmas életüket. John ezt nem akarta és hitt benne, hogy ő más, mint az átlag. A testvérei is „társadalmilag elfogadottak” voltak, bár az öccsének volt néhány drogos esete, és a nővére sem volt mindig szent, főleg a komoly kapcsolata előtti időkben, amikor úgy vakarták őt össze egy-egy céges buli alkalmával. De mégis úgy gondolta, hogy ő az, aki leginkább kilóg a sorból.

Első ilyen esete akkor volt, amikor óvodás korában minden csoporttársa az óvó nénibe volt szerelmes, de ő inkább az egyik kis társa apukáján legeltette a szemeit. Persze erről, sosem mert beszélni senkinek. Aztán a suliban bedurvultak az események, és rájött, hogy a padtársa, Christoph többet jelent neki egy átlagos osztálytársnál. A legfurcsább számára az volt, amikor egy suli buliban teljesen beizgult egy Sarah nevű lányra. Ez volt az a pillanat, amikor totálisan összezavarodott.

A gimi meghozta végre a várva várt izgalmakat és találkozott hasonszőrű társakkal. A több napos erdei kiránduláson egy Jack nevű sráccal sokkal messzebbre jutottak, mint azt sejtette volna. Egy este, a tábortűztől messze egy bokor mélyén ismerték meg egymást közelebbről. Jack persze másnap könyörgött Johnnak, hogy felejtse el, ami tegnap volt, csak a több liter bor következménye volt az izgalmas egyesülés. John csak röhögött rajta, hogy biztos benne, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen alkalma és otthagyta a síró fiút.

Egy másik házibuli alkalmával, pedig egy ágyban találta magát Jessicával és Cindyvel, a két szexbomba tini lánnyal. És ami furcsa volt a fiú számára, hogy ezt is őrületesen kielégítőnek találta. Imádta a gyönyörű testeket és élvezte, hogy a farka bennük dolgozik. Ezek az alkalmak biztossá tették számára, hogy mindkét nemhez egyformán vonzódik.

John, most 28 éves, egy jól menő cég felsővezetője és soha nem érezte magát ennél jobban, mint ezekben az években.

Legutóbb egy privát partyra volt hivatalos, ahol csupa ismeretlennel találkozott. A szép épület fogadótermében gyönyörű hostessek kínáltak koktélokat, hogy ellazítsák a vendégeket. Ezt megelőzően John egy igen tetemes pénzt utalt át a szervezőnek, hogy az estén teljes gyönyört kapjon.

John egy jéghideg koktéllal a kezében bement az egyik helységbe, ahol megakadt a szeme, egy fiatal, izmos fiún, aki irtó jóképű volt. Ő is kiszúrta magának a férfit. John nem akart azonnal a tettek mezejére lépni és várt. A következő pillanatban egy álomszép nő jelent meg, aki bár már nem volt túl fiatal, mégis olyan kisugárzása volt, hogy a férfi azonnal elolvadt tőle. A nő és a fiú is egymásra néztek és elindultak a másik felé. Ők hamarosan csókolózni kezdtek, John pedig csatlakozott hozzájuk. Finoman levették a nő fehérneműjét és csókolták a testét mindenhol. A fiú a melleit nyalogatta, John pedig a punciját simogatta és csókolgatta. A következő pillanatban kikerült a nadrágból a fiú kemény farka, amit John azonnal megfogott és izgatni kezdett. A nő elkezdte szopni a fiatal fiú ágaskodó hímvesszőjét, a férfi pedig közben bedugta a fiú popsijába a farkát. Mozogni kezdett benne, a srác pedig úgy nyögött, hogy zengett a terem a hangjától. Pár perc után a férfi kivette a farkát a fiúból és betette a nő puncijába, majd a popsijába. Közben a srác nyalogatni kezdte a nő punciját és markolászta a melleit. A fiú farkát közben a férfi folyamatosan verte, egészen addig, amíg a srác hangos nyögéssel és zihálással el nem élvezett. Ezután a nő tette ugyanezt, a szenvedélytől már nem bírt magával és hangos sikoltozás kíséretében elélvezett. John ezután ismét bedugta a farkát a fiú popsijába és beleélvezett. Az érdekes hármas, egy szenvedélyes csókolózás után elhagyta a termet…


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>