Tanárnő és a diákja a sportszertárban…

erotic-coupleEgész nap csak bámulták egymást. A tanárnő igazi dögös, harmincas nő, a tizennyolc éves fiú mindig is ilyen nőről álmodott. Hosszú combok, kivillanó combix, minden órán csak a formás idomokat fürkészte. Sosem bírt betelni a látvánnyal. A nő egy hervadozó házasságban senyvedett már évek óta, a férje inkább hajtotta a munkát és az italt, mint szexis feleségét. A nő magányos volt és szomorú. Ereje teljében lévő izgató nő volt, akinek libidója az egekbe nyúlt, mindig is egy sármos, izmos, erős férfiról ábrándozott.

Egyik tanítási nap, felment a sportszertárba, mert keresett valamit, amikor váratlanul megjelent mellette a fiú, mosolyogva, félmeztelenül, izmosan, napbarnítottan, hogy összeszedje a focihoz a labdákat. A nő zavarba jött és visszamosolygott. A srác megkérdezte, segíthet-e valamiben, amikor a nő azt felelte egy régi sport oklevelet keres, mert valakinek le kell vinnie, és gondolta segít az illetőnek megtalálni. A fiú megmutatta, hogy hol találja a nő, aki váratlanul hozzáért a fiú karjához. A srác nem jött zavarba, csak mosolygott és válaszul beletúrt a nő hajába. Hirtelen mindketten tanárnőből és diákból átváltoztak nővé és férfivá, akik nagyon vágytak egymásra.

A fiú magához húzta a nőt, beletúrt a hajába és forrón csókolni kezdte a nyakát. A nő sóhajtott és simogatta a fiú mellkasát, ami duzzadt az izmoktól. Csókolták egymást ott, ahol csak érték, a szájuk is egybeolvadt. A fiú felhúzta a nő kis szoknyáját, benyúlt a harisnyája alá és bedugta az ujját a nő puncijába. Aki ettől olyan izgatott lett, hogy azonnal magában akarta érezni a fiú péniszét. Lehúzta a kis sortot róla és kivette a hatalmas farkát. Ledöntötte egy zsámolyra a srácot és beleült a férfias szervébe. Mozgott rajta, miközben a fiú simogatta a nő melleit a csipkés melltartóban. Mindketten egyszerre értek el a csúcsra….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>