Party sex…

love_and_romantic_wallpapers_19Vivien lételeme a tánc, nappal táncművészetire jár, esténként salsára, hastáncra, rúdtáncra és amire még lehet. Nagyon régen nem volt már komoly kapcsolata, mivel a tánc az igazi szerelme. Hétvégén általában pihen és kutyájával játszik naphosszat. Egyik szombaton reggel a legjobb barátnője, Susan elhívta őt estére egy partyra. Vivi nem akart menni, mert bár az önfeledt táncot imádja szinte mindegy milyen zenére, a tömeget viszont nehezen viseli. Barátnője azonban hajthatatlan volt és meggyőzte, hogy már olyan régen mozdult ki otthonról, nem árt meg neki egy-két koktél és egy kis lazulás.

Vivien este nem sokat törődött a ruhájával, felvett egy dögös, fekete miniruhát, hozzá ez kényelmesebb magas sarkút és kifestette amúgy is bájos pofiját. A bulihelyen már ezren tomboltak, amikor ők is odaértek. Pár baráttal beszélgettek egy kicsit és koktélozni kezdtek a bárpultnál. Ahogy iszogattak, Vivi egyre jobban érezte a lábain, hogy mozogni kíván a dallamos dance slágerekre. A Dj pont a kedvenc party dalait forgatta. A lány bement táncolni a tömegbe és csak úszott a ritmussal. Barátai is követték és együtt tomboltak.

Vivien mögött megjelent egy fiú, aki többször hozzáért és megérintette formás domborulatait. A lány látta, hogy egy eszméletlenül jóképű fiú simogatja és táncol vele. A következő pillanatban már egyszerre mozogtak és ölelkezve érzeték a ritmust. A lány megfordult és ő is megérintette a fiút, aki felnyögött a gyönyörtől. A közös táncban egymáshoz simultak és bámulták a másikat. A lány szorította a fiú nyakát, a srác pedig simogatta Vivi popsiját. Ahogy egyre jobban összeértek, a lány hozzápréselte testét a fiú felálló péniszéhez, amitől még inkább forrósodott a hangulat. A nagy tömegben senkinek sem tűnt fel, hogy a két fiatal szextusát játszik egymással. A vad csókolózás közben a srác felhajtotta a lány ruháját és benyúlt a nedves bugyijába. Ujjazta a lány punciját, miközben ő szorította a fiú farkát. A lány mozgott a kezével a fiú péniszén, a srác pedig az ujjaival kényeztette a lányt. Egészen addig mozogtak így, mígnem mindketten elélveztek. Mielőtt mosdóba mentek volna, óriási csókolózással búcsúztak el egymástól….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>