Szex a Face-en

1373969-bigthumbnailDavid teljesen maga alatt volt, mert szakított vele a szeretője. Mindezt ráadásul chatelés közben. A lány arra hivatkozott, hogy a fiú biztos többet akar tőle, mint amiben megállapodtak. Persze ez nem így volt, Davidnek tökéletes volt a lány, hiszen csak a szex miatt tartottak fent kapcsolatot és ő sem akart többet a lánytól. Ám az mégis félreértett egy gondolatot, Davidet pedig lepattintotta.

A fiú nézelődött az ismerősei között, mert mérhetetlen vágyat érzett rá, hogy ismét egy szexis démonnal kavarjon. Ajánlott ismerősök között akadt rá egy Sandra nevű, irtó szexi lányra. A profilképe nem volt hivalkodó, inkább kicsit misztikus. De a lényeg látszott, a vadító tekintet és a csinos alak. David próbaképpen bejelölte a lányt, aztán tovább keresgélt. Pár perc múlva Sandra visszajelölte a sármos idegent. David először megköszönte a visszajelölést, majd finoman udvarolgatni kezdett. Sandra nyilván teljesen véletlenül, de egy csúnya szakítás után szomorkodott éppen és ráért. Szívesen vette a srác közeledését és belement a játékba.

David elég hamar a tárgyra tért és puhatolózni kezdett, hogy esetleg nyitott lenne-e a lány arra, hogy összejöjjenek. Sandra fotókat kért a fiútól és ő is fotózni kezdte magát. David először kíváncsi volt, mit csinál most a lány, aztán kérte, hogy meséljen magáról. Sandra elmondta, hogy hol dolgozik, mit tanul és szabadidejében aerbic edzésekre jár. David teljesen beindult Sandra privát, de ruhás fotóitól, főleg azért, mert ezeket most csak neki küldte. David is csinált pár félmeztelen szelfit és már küldte is a lánynak.

Sandra egyre merészebb fotókat készített, David pedig elkezdte ecsetelgetni, hogy miket kezdene legszívesebben a lánnyal. Sandra kedvet kapott hozzá, hogy vetkőzzön. Először egy melltartós és bugyis képet küldött a fiúnak, majd elkezdte levenni a melltartóját is. Davidnek már ágaskodott a pénisze és ezt is lefotózta a lánynak, hogy lássa, mennyire bejön neki. Sandra levette a bugyiját is és alulról is fotózta magát, David már nem bírt magán uralkodni és magához nyúlt. A lány is benedvesedett és olyan képet készített, ahol már benyúl a nedves puncijába. David, ahogy verte a péniszét, fotózta és küldte Sandrának. A lány egyre hevesebben fogdosta magát és lefotózta, ahogy a melleit markolássza. David ettől igazán kikészült már és lefotózta, ahogy elélvez a látványtól. Sandra a vágytól és attól, hogy ilyen izgalmakat váltott ki a dögös srácból, ő is elélvezett a gyönyörtől.

David és Sandra megbeszélték, hogy pár nap múlva élőben folytatják. A srác így hamar elfelejtette a korábbi, érzéketlen szeretőjét…


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>