Édes Hármas Extrákkal…

attack,girl,sucking,threesome,vampirediaries,vampires-4a9775c403e9839c7255344831bb964a_hEgy munkahelyen dolgoztak, mindennap látták egymást. Portia az ügyvezető személyi asszisztense volt, Lucas pedig a sales-en volt, mint területi vezető. Mindketten szerettek itt dolgozni, a lány nemrég került ki az egyetemről és fejlődni, tanulni akart. Azt még álmában sem sejtette, hogy itt az élete minden területén kap majd kiképzést. Lucas pár éve dolgozott itt, neki ez a második munkahelye. Itt a ranglétra alján kezdte, amit nem bánt meg, mivel az évek alatt sokat tapasztalt és nemrégiben ki is nevezték. Ezzel a munkával egy jobb autót kapott és nagyobb felelősségkört, amitől még motiváltabb lett.

Egyik reggel bement a céges étkezőbe, hogy egy kávét készítsen magának, amikor belépett az ajtón Portia is. A lánnyal félve egymásra pillantottak. Portiának nagyon tetszett a fiú, aki magas volt, vékony és szép arcú. Lucasnek sem volt közömbös a lány, de nem tudott mit kezdeni a helyzettel, úgy érezte, hogy valami nem stimmel vele, Portia gyönyörű volt, de valahogy nem volt elég, nem jelentett kihívást, pluszt, nem érezte azt, hogy bármikor szívesen letámadná a lányt. A következő pillanatban belépett az étkezőbe, Greg, aki a marketingen dolgozott. Ő egy igazi nagy dumás, vidám fickó, aki imád a társaság középpontja lenni, szeret mindent kipróbálni, a barátaival olykor a kábulatba szórakozza magát, viszont zseniálisan kreatív ötletei miatt a cégek gyakorlatilag küzdenek a kegyeiért. Neki nagyon bejön a szexis Portia, akinek Greg sem teljesen közömbös. Lucas mérhetetlenül megijedt, mert most érezte tökéletesnek a képet maga előtt, úgy, hogy ezt a két embert látja egy helyen. Hirtelen el is hessegette magától a gondolatot, amikor Greg váratlanul megszólalt.

A fiú, hogy oldja az érezhető feszültséget, a kávégép mellett, vidáman rájuk köszönt és elhívta őket egy közös project megoldására. Megkérdezte tőlük, hogy lenne-e kedvük segíteni neki, mivel a marketinges raktárban teljes káosz van, iszonyat mennyiségű árut kaptak, amit el kell helyezniük, és senki sem ér rá, hogy segítsen neki. Nem mellesleg abban reménykedett, hogy így közelebb kerülhet majd Portiához. A lány közölte, hogy megbeszéli a főnökével, aki valószínűleg elengedi, mert mára végeztek már. Lucas pedig nem tudta mit kezdjen a helyzettel, és az sem árt, ha legalább meglátja az új reklámanyagokat, így elvállalta, hogy segít ő is.

Kb. 15 perc múlva a kis hármas a raktárban találkozott, hogy elkezdjék a közös munkát. Greg készült egy kis hangulat oldó zenével és vitt magával innivalót is. A több órás pakolás után oldódni kezdett a hangulat, a fiatalok viccelődtek egymással és többször meg is érintették egymást. Portia érezte, hogy Greg vonzódik hozzá és a közös munkában kedvet kapott a fiú érintéseihez. Lucas pedig örült, hogy a laza Greg ilyen nyitott és vidám vele, emiatt nem érezte magát kirekesztve.

A nagy mosolygások közepette, Lucas kiment, hogy kezet mosson, amikor Greg váratlanul odalépett a lányhoz és szorosan magához húzta. A lány érezte, hogy egész testében bizsereg és kívánja a fiú jelenlétét. Ők ketten hamarosan vad csókolózásba kezdtek. Amikor Lucas belépett, hirtelen megszeppent a látványtól és majdnem kihátrált a teremből, amikor a fiú meg a lány észrevette és közelebb mentek hozzá. Portia megsimogatta Lucas karját és hozzásimult. Csókolózni kezdtek, miközben Greg elkezdte vetkőztetni a lányt. A következő pillanatban már a fiúk szája csókolgatta a lány meztelen testét, a melleit, a punciját és a combját.

Lucas véletlenül megérintette Greg fenekét, aki elsőre megrémült, majd engedte a magas srácnak, hogy simogassa őt. Greg közben kemény péniszével behatolt a lány testébe, aki remegve feküdt rá egy asztalra. Miközben Greg dugta a lányt, Lucas csókolgatta Portia melleit és simogatta Greg fenekét. Majd megcsókolta a fiút, aki először igen furán érezte magát, de az újdonság hevében belement a játékba. A közös mozgás után, Lucas ágaskodó péniszét kezdte el szopni Portia, aki boldog volt, hogy álmai férfijával lehet együtt. A fiú nagyon élvezte, de közben Greg testét simogatta, aki Portia punciját dugta hátulról. Lucasnak mindez olyan örömet jelentett, hogy beleélvezett a lány szájába. Greg és Portia pedig egymás közelségétől olyan mámoros állapotba kerültek, hogy egyszerre élveztek el. A csodás orgia után, a három ember egymás mellett feküdt teljes csendben, majd pár perc múlva hangos nevetésbe törtek ki. Megbeszélték, hogy ez lesz életük egyik legnagyobb titka, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között nem fognak elmesélni….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>