„széttárta a lábait, a fiú pedig szétdugta”

car-girls-wallpapers-bmw-m5Joe rengeteget autózott, egyrészt a munkájához tartozott, mert nappal állandóan ügyfelekhez kellett járnia, esténként pedig kedvtelésből ontotta a kilométereket. Imádta a gyors autókat, nemcsak a sebesség függője volt, de szerette maga körül a luxust, érezni, hogy van egy tárgy, ami csak az övé és kiszolgálja minden vágyát. Ha akar, szélsebesen megy vele, ha akar, bömbölteti a zenét, ha akar, lassan megy és gyönyörködik a város fényeiben.

Ma este valami tökéletes élményt akart, azt akarta, hogy egy új kalandban legyen része, arra vágyott, hogy valakivel együtt élvezhessék a gyorsaságot, a száguldást és az éjszaka lágy szellőit. Munka után hazament és átöltözött, beült az autójába és nekiindult a városnak. A barátaival beszéltek meg egy találkozót egy belvárosi pubban, ahova kicsit késve, de beesett. Pár pohár sör után ő nem ivott többet, fontosabb volt számára, hogy éjszaka a saját autóját vezethesse és száguldozhasson vele. Amíg ott iszogattak, feltűnt neki a dögös pultos lány, domborulatai teljesen megbabonázták Joe-t, aki néha alig bírt betelni a látvánnyal. A sok sör után, folyamatosan rendelt tőle, hol egy üdítőt, hol egy energiaitalt. A barna, hosszú hajú Tina nem sokat törődött a vendégekkel, csak kedvesen kiszolgálta őket és már alig várta, hogy hazamehessen. Ma a szokásosnál is fáradtabbnak érezte magát, emiatt többször is az órát bűvölte.

Joe szíve pulzált a kellemes deep house zenékre, és többször elképzelte, hogy mi mindent tenne szíve szerint a szexis pultossal. Éjfél körül azonban a barátai is elkezdtek szedelődzködni, főleg mivel másnap ők is munkába mennek. Joe gondolkodott, hogy elkérje-e a lány számát, de úgy döntött, hogy mivel még úgyis dolgozik, inkább nem zavarja. Rápillantott a lányra, aki mélyen a fiú szemébe nézett és rámosolygott. A fiú és a barátai elköszöntek egymástól és mindenki elindult hazafelé. Joe az autóban sokat gondolt a lányra és már bánta, hogy nem kérte el a számát. A srác mivel utált vásárolni, ezt általában a bejárónénire szokta bízni, aki azonban most nem tudott jönni hozzá, így ő kénytelen volt maga elintézni. Ha tehette, ezt leginkább éjjel intézte, amikor senki nem volt a hipermarketben. Most is berobbant a legközelebbibe és megvette a szükséges otthoni termékeket. Hazafelé megállt az első benzinkútnál, hogy tankoljon, amikor a mellette lévő kútnál észrevette a dögös pultos lányt, amint autójához szorítja a benzin csövet. Joe érezte, hogy eljött az alkalom, gyorsan tankolt ő is, de közben odament a lányhoz és megkérte, hogy várja meg. Tina mondta, hogy a benzinkút parkolójában megvárja.

Joe odament a lányhoz és nem kertelt, elmondta neki, hogy nagyon tetszik neki és szeretne vele lenni ma este. A lány, bár fáradt volt, bevallotta, hogy őt sem hagyja hidegen a srác, majd otthagyta az autóját a parkolóban és beült Joe mellé. A fiú szélsebesen száguldani kezdett, miközben beszélgettek egymással. Hamarosan a hangulat oldódni kezdett, és simogatni kezdték egymást. A lány elkezdett vetkőzni, a fiú pedig egyre keményebbnek érezte magát. Tina kivette a fiú péniszét a nadrágjából, miközben a srác simogatni kezdte a melleit. Nagyon hamar megálltak, mert nem bírták tovább és az út szélén egymásnak estek. Csókolóztak, falták egymás száját, miközben a lány beült a fiú ölébe, és mozogni kezdett rajta. Joe nem akart hamar elmenni, így kinyitotta az ajtót és feltette Tinát a forró motorháztetőre, megfordította és csapkodni kezdte a popsiját és tövig bedugta ágaskodó farkát. A lány hangosan nyögött és sikoltozott, senki sem hallotta őket. A sötétség és a csend elmosta a hangokat. A srác őrültesen élvezte a helyzetet, és minden nyomásnál nyögött egyet ő is. A lány később megfordult és felállt a motorháztetőre, ahol a srác kinyalta a punciját, miközben ő sikongatott. Ezután bekapta a srác farkát és szopni kezdte, addig csinálta, amíg meg nem érezte az első nedveket. Ezután felfeküdt a motorháztetőre és széttárta a lábait, a fiú pedig szétdugta a lány punciját. Mindketten hangosan élveztek el egymás testében.

A fiú visszavitte a lányt az autójához…


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>