Élvezet a strandon…

images (6)Samantha teljesen le volt fáradva a mindennapos feszültségektől. Már 2 éve dolgozott ennél a cégnél és időnként úgy érezte magát, mint egy zombi, aki csak ül napi 10-12 órát a gépe előtt és dolgozik. Szombatra egy kellemes napot terveztek két másik barátnőjével. Megbeszélték, hogy elmennek a strandra, ahol végre kicsit lazíthatnak.

Luke tiszta idegroncs volt, naphosszat csak a vállalkozását egyengette és ma totálisan felidegesítették, idegileg kikészült. A haverja mondta neki, hogy másnap menjen ki vele a partra relaxálni.

A strandon délelőtt rengetegen voltak, Luke aktív pihenésre vágyott, így barátjával beneveztek a strandröplabda meccsre. Be is álltak és jól szórakoztak, csak úgy záporoztak a leütések.

Sam és barátnői 1-2 óra napozás után kicsit sétálni indultak, amikor meglátták, hogy nagyszabású standröpi meccs van. Így leültek, hogy szurkoljanak a játékosoknak. Sam azonnal kiszúrta az egyik fiút, aki magasabb és sármosabb is volt a többieknél. Figyelte őt egy darabig, amikor a játék pár másodperces szünetében Luke is észrevette a lányt és megállt rajta a tekintete.

Folytatnia kellett a meccset, de néha kereste a lányt a szemével. Párszor még összeakadt a nézésük, amiből mindketten érezték, hogy nem teljesen közömbösek egymásnak. A mérkőzés után Luke nem találta a lányt, még megkérdezett egy-két ott dolgozót, hogy nem látták-e, hogy merre ment el, de senki sem tudott segíteni. A fiú letörve indult el a tusoló felé.

Ahogy belépett a zuhanyzóba, nem hitt a szemének. A lány, akivel szemezett, ott öltözködött éppen és egy szál törülközőben volt. Samantha, ahogy megpillantotta a fiút, mérhetetlen vágyat érzett aziránt, hogy megcsókolja. Luke pedig már tettre kész volt, benézett a tusolóba, ahol senki sem volt és behúzta magával a lányt. Samről leesett a törülköző, amitől Luke teljesen begerjedt. A két fiatal forrón megcsókolta egymást és ölelkezni kezdtek. Beálltak a forró zuhany alá és csak csókolták és falták egymás testét. A fiú megmarkolta a lány fenekét és felemelte, közben csókolgatta a melleit. A lány finoman simogatni kezdte a fiú péniszét, amitől az kőkeménnyé vált.

A csókolgatás, nyalogatás után a fiú ráhúzta a felizgult farkára a lány forró és nedves punciját, amitől mindketten hangosan felnyögtek. Miközben egymásra koncentráltak, eszükbe jutott, hogy nehogy valaki bejöjjön és meglássa őket. A fiú, ahogy fogta a lány popsiját, közben mozgott és hangosan elélvezett. A lány is követte….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>