„nem bírt magával ő sem, amikor meglátott a folyosón”

Le-Boudoir-Studio-sexy-photos-az-new-boudoir-set_169Jóképű volt, de csak kicsit feltűnő. Na nem az a, hú de összekuszálnám vele a lepedőt, de éreztem némi bizsergést, amikor összefutottunk. Az irodában legtöbbször jó fej volt velem, és ha észbe kapott, talán kicsit még kacér is. De legutóbb a körszakállával sokkal vonzóbb volt, mint máskor. Valahogy férfiasabb lett és ezáltal sokkal kívánatosabb.

Amikor tegnap mélyen a szemembe nézett, megremegett a lábam, amikor pedig a melleimet kezdte fürkészni, éreztem, hogy lecsúszik a fehérnemű a lábam között. Valahogy mindig vágytam arra, hogy nézze a meztelen testem, hogy elvesszem a dekoltázsom mélyében, hogy kívánjon és magáévá tegyen.

Ma délután már nem bírt magával ő sem, amikor meglátott a folyosón, utánam jött. Akkor úgy nézett rám, hogy majdnem kiugrott a szívem a helyéből. Csendben a fülembe súgta:

-          5 perc múlva a kis szertárban…- és eltűnt.

Kisvártatva, miután ittam egy pohár vizet, utánamentem. Előtte beugrottam a mosdóba és rendbe szedtem magam, mintha ez számított volna. Tökmindegy volt neki, hogy mit csinálok magammal, ha kócosan, rúzs nélkül látna is pont ugyanúgy rám vetné magát.

Beléptem a félig sötét, kissé dohos szagú szertárba, ahonnan, mint egy árny jött elő az enyhe napfényben. Még sosem csókolóztunk, de akkor és ott magához húzta az arcomat és olyan csókot adott a számra, amilyet korábban még soha senkitől nem kaptam. Forró volt és nedves, már a smárolásunktól nyögni kezdtünk és ez még csak a kezdet volt.

A keze pillanatok alatt a blúzom alatt volt, és már a melltartót húzta lejjebb a testemről, hogy érezhesse a melleim forró ízét. Amikor meglátta, elalélt a látványtól és csak csókolta és nyalogatta, az ujjai közben már a harisnyámban voltak, amint a bugyim letépésével csak fokozott.

Közben éreztem, hogy olyan merev a farka, mint egy acél tömb. Isteni volt érezni, hogy ezt hozom ki belőle, csak dermedten feszített a pénisze a kezemben és bevetésre készen állt. Mögöttünk volt egy kis pad, amire feldobott és széthúzta a lábaimat, csókolt amerre csak ért és falta a testemet. Imádtam az illatát, majd lehajoltam az ágaskodó farkához. Ahogy elkezdtem szopni, hirtelen elfordította a fejemet és nyögve annyit mondott, annyira kívánlak, hogy beléd akarok menni és nem azt akarom, hogy leszopj. Aztán visszaültem a padra, csókolóztunk és öleltük egymást, közben pedig mélyen belém hatolt. Ahogy elkezdett mozogni, nagyon hamar áramütésszerűen élvezni kezdtünk, mígnem mindketten egyszerre elélveztünk a gyönyörtől…. Utána még csókolóztunk, aztán felöltöztünk  és….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>