“Széthúzta a lábát és izgatni kezdte a srácot”

thumb-350-449261Szakadt a hó, és iszonyat hideg volt kint. Gabriel nem akart semmi mást, csak bent maradni a melegben és pihenni. Jól esett neki, hogy néha kitárta az ablakot és friss levegő szivárgott be a hálószobájába. Hallgatta ahogy a hópihék finoman csapódtak az ablakon. Nem gondolt semmire, csak jól esett neki feküdni az ágyában és tévézni. Eszébe jutott egy lány, akivel korábban levelezett, de végül nem találkoztak még. Ráírt chaten, hogy ha ráér szívesen látja egy italra vagy egy vacsira. Gondolta kicsit elkényezteti a lányt mielőtt ágyba dugja.

A lány, Amber hamarosan válaszolt és kiderült, hogy éppen otthon unatkozik és mivel nincs jobb dolga, elfogadja a meghívást. Gabriel rendelt thai kaját és lezuhanyozott. A lány kissé ázottan, de hamarosan megérkezett hozzá. A lány illatos volt és nagyon vonzó, pont olyan, amilyennek elképzelte. Nagyon izgatott lett attól, hogy a lány ilyen hamar eljött hozzá. Leültek a kanapéra és kajálni kezdtek, Gabriel vörös bort öntött, a hangulat pedig egyre forrósodott.

Amber nem akart kimondottan szexelni a fiúval, mindössze kíváncsi volt rá, nem akarta első alkalommal odadobni magát. Mégis ahogy iszogattak és beszélgettek, egyre bujább lett a hangulat kettőjük között.

Gabriel közelebb ült a lányhoz és szájon csókolta, azonban Amber, hogy nehogy szex legyen belőle, ellökte magától a fiút. Bár elkezdtek nevetgélni a kínos szitun, Amber elült egy méterrel odébb Gabrieltől és lassan vetkőzni kezdett. Levette a pulcsiját és kis trikóban simogatni kezdte magát. Lassan lehúzta a harisnyáját és kis szoknyában szemben ült a fiúval. A srác nem bírta levenni a szemét a vonzó testről. A lány benyúlt a szoknyája alá, amitől Gabriel már érezte, hogy keményedik a pénisze. Ő is levette a pólóját és kivette a farkát a nadrágjából. A lány félrehúzta a bugyiját, megnyalta az egyik ujját és bedugta a puncijába. Széthúzta a lábát és izgatni kezdte a srácot a látvánnyal. Gabriel nehezen bírt magával, kivette a farkát és verni kezdte, miközben figyelte a lány mozdulatait. Amber levette a trikóját, majd a melltartóját és simogatni kezdte a kemény mellbimbóját. A srác halkan nyögött miközben verte a kemény farkát. A lány visszadugta az ujját a puncijába és ujjazni kezdte magát, miközben simogatta a melleit…ahogy nyögött és sóhajtozott, a fiú egyre komolyabban verte a péniszét miközben a lány odahajolt hozzá és megnyalta a farka végét. A fiú ebben a pillanatban elpattant…


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>