Kinyaltam a punciját….

0b505a1f0d18be983a1799b049efe527Rossz kedvem volt és unatkoztam este, nem tudtam mit csináljak. Nem volt kedvem a hülye haverokat hívogatni és a ahhoz sem, hogy lemenjek a törzshelyemre. Beültem a kocsimba és autókázni indultam. Miközben néztem a kivilágított várost, egy barátnőm rámírt, hogy nyílt egy új hely, ott vannak ők is, menjek le hozzájuk. Mivel nem volt jobb dolgom, megkerestem a helyet és bementem.

Ahogy beléptem a helyre megcsapott a finom füst és a kellemesen bódító alkhol egyvelege. A lüktető zene csak még jobban felcsigázott és a barátaimhoz mentem, akikkel először beszélgettünk. Nem bírtam megállni, ittam egy erős whiskeyt és csatlakoztam hozzájuk a táncparkettre is. Ahogy táncoltam, megláttam a tömegben egy gyönyörű szempárt. Egy szépséges lány bizsergető tekintete volt. Korábban sosem vettem észre egytelen lányt sem, eddig csak fiúkkal jártam, de valahogy nem bírtam levenni a tekintetem róla. Szexis barna fürtjei voltak, vékony csípője és feszes feneke.

Valahogy azt éreztem, hogy szeretnék a közelébe kerülni. Ahogy táncoltam, végig csak őt néztem és egyre közelebb mentem hozzá. És akkor rám nézett, mélyen bele a szemembe. Ilyen még sosem volt velem korábban, imádtam a tekintetét. Aztán egyre szexisebben táncolt, vonaglott, tekergett…minden vágyam volt, hogy megcsókoljam. Odaléptem hozzá és táncoltam vele, ő nem bánta, engedte, hogy hozzáérjek. Néztem a szemét és közben megmarkoltam a popsiját. Ő csak mosolygott és hagyta, hogy simogassam. A feszes, kis mellei hozzámfeszültek, amitől iszonyatos bizsergést éreztem. Nem bírtam ki és megcsókoltam, ő visszacsókolt és egymásnak estünk.

A szórakozóhelyen senki sem foglalkozott velünk, így aztán azt csináltunk, amit akartunk. Csókoltam, játszottam a nyelvével, ittam a nyálát és faltam a dús ajkait. Közben néztem, ahogy végig mosolygott rám. Addig táncoltunk, mígnem azt éreztem, hogy még jobban ízlelni akarom a testét. Megfogtam a kezét is kihúztam a kocsimhoz. Beültünk és finoman lehúztam a nadrágját és behajoltam a lábai közé. Levettem a tangáját és először simogatni kezdtem a punciját. Aztán bedugtam két ujjamat miközben néztem, ahogy nyög és vonaglik a testével. Majd elkezdtem nyalni a punciját, szétnyitottam és közben bedugtam az ujjaimat. Figyeltem az arcát, ahogy élvezi a nyelvem játékát. Egyre vadabbul csináltam, miközben letéptem a melltartóját és nyalogatni kezdtem a mellbimbóját is. Simogattam a punciját és harapdáltam a bimbóit. Éreztem, hogy egyre jobban befeszül a teste…ahogy egyre vadabbul csináltam, csukott szemmel, és vadul nyögve elélvezett a kezeim között….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>