„a farkával kezdtem játszani, majd szopni kezdtem…”

501771-bigthumbnailA tenger mellett hűvös szellő fújdogált, a nap már eltűnt a távolban, amikor egy nagyobb társaság megjelent mellettem. Csak feküdtem a hatalmas törülközőmön, már megszáradt a bikini rajtam. Úgy éreztem, mielőtt teljesen sötét lesz még megmártózom a habokban. A 10-15 fős társaság is hangoskodva, a habokba vetette magát. Az egyik fiú nagyon jóképű volt, egy lánnyal ment be fürdeni, akinek fogta a kezét. Látszott mindegyik srácon és csajon, hogy ittak már bőven és a hangulatuk egyre lazább volt. Messziről figyeltem őket fürdés közben, amikor váratlanul a jóképű srác rám nézett. Mosolygott és kacsintott rám, miközben magához húzta a barna lányt és megcsókolta.

Én furcsa bizsergést kezdtem érezni, valahogy annyira szépek és kívánatosak voltak együtt, hogy alig bírtam magammal. A helyszín, a friss tenger illata, a sós víz a bőrömön és a előbukkanó hold csak fokozta a testemben előtörő vágyakat.

Hamarosan úgy döntöttem,hogy kijövök inkább a vízből, és megszárítom magam a törülközőmön fekve. Hátha még messziről nézhetem őket.

Pár perc múlva láttam, hogy a fiú és a lány egyre erőteljesebben csókolóznak a vízben, de a többiek ügyet sem vetnek rájuk. Alig mertem nézni őket, a szívem egyre vadabbul kalimpált. Egyszer csak azt láttam, hogy jönnek kifele a vízből és mosolyognak rám. Ahogy közeledtek felém felkaptak a földről két törülközőt és leterítették mellém. Kedvesen köszöntek és mellém feküdtek. Eleinte iszonyat zavarban voltam, nem értettem, miért jöttek ide hozzám.

Ahogy ott feküdtek, elkezdték egymást simogatni és csókolózni, én őrületes bizsergést éreztem a gyomromban és érzetem, hogy még a bikini is sok rajtam. Ahogy egymást falták, a fiú egyszer csak rám pillantott és kacéran felém fordult, megsimogatta a karomat és nézni kezdte a melleimet, amint feszesen álltak a pici bikinimben. Közelebb ült hozzám és beletúrt a nedves hajamba, és forrón megcsókolt. A lány is közelebb hajolt és simogatni kezdte a combomat, és egyre feljebb jött a kezeivel. A srác megsimogatta a melleimet még a bikinimen keresztül és közelebb hajolt. Finomat kibontotta a pántomat, simogatni és nyalogatni kezdte a melleimet. A lány közben megcsókolt és a kezemet a lába közé vezette. Éreztem a forró punciját és bár még nem volt élményem nővel, egyre jobban felizgatott a helyzet. A srác kemény farka nyomta a combomat, amitől egyre jobban bevadultam. Ahogy csókolóztunk a lánnyal, a fiú egyszer az én melleimet csókolta, másszor a lányét. A fiú lefeküdt, a lány pedig ráült a farkára és mozogni kezdett. Én közben közelebb mentem a fiúhoz, aki megfordított és kért, hogy üljek rá az arcára, majd nyalni kezdte a puncimat. Ezután amikor a lány elélvezett a fiún lovagolva, leszállt és nyalni kezdte a fiú heréit. Én pedig a farkával kezdtem játszani, majd szopni kezdtem. A fiún lehetett látni, hogy a gyönyörök netovábbját éli át éppen, és hamarosan el is élvez. Ahogy egyre vadabbul szoptam a farkát, a lány pedig nyalogatta a heréit a fiú halkan nyögdécselve elélvezett….azt az estét a parton sosem felejtjük el…


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>