„Orra előtt ott mozgott a lány feneke, már a látványtól is keményen állt a farka…

0203e73b6c882865edf77c021c48b763Dániel egész nap dolgozott, elfáradt, elege volt a főnöke baszogatásaiból. Megunta, hogy folyton cseszegetik, nem hagyják békén, állandóan új projecteket tesznek a nyakára. Már érezte, hogy a napi 12-14 óra munka kezd az idegei rovására menni. Esténként már tele van mindig a töke és legszívesebben csak hemperegne és pihenne. A teljesítményére méltán lehet büszke, ő lett az ügyvezető jobb keze, és mivel éjt-napplá téve melózik, hogy minél több nyereséget érjen el a cégének, kinevezték sales igazgatónak. Egyik oldalról örült, mert még nagyobb felelősséget és hatalmat kapott, nem mellesleg sokkal magasabb fizetést és bónuszokat, azonban a szabadidejével egyre okosabban kellett gazdálkodnia.

Volt egy lány, akivel már hónapok óta levelezett, de nem tudtak összehozni egy normális találkozót. Egyszer sikerült egy 15 perces randit összehozniuk, de abban csak egy komoly csókcsata zajlott le kettejük között. Persze megbeszélték, hogy ezt hamarosan folytatni fogják. Ennek már három hete, de végre ma estére megbeszélték, hogy Niki a fiúnál tölti az estét.

A srác igyekezett hamarabb hazaérni, mint máskor, tisztában volt azzal, hogy mivel nem sok ideje van arra, hogy barátnőt tartson, így kénytelen egyetlen estébe vagy éjszakába belesűríteni a mini párkapcsolatát. Felnyitotta a kedvenc borát, rendelt sushit és kellemessé tette az otthonát.

Niki miután megérkezett, Dani már elég hamar érezte, hogy legszívesebben azonnal a magáévá tenné a lányt, de várni akart, hogy minél jobban kiélvezze a közös órákat. Napközben egyszer már önkielégített, hogy minél tovább bírja az estét. A lány irtó szexi volt, hatalmas keblei csak úgy duzzadtak a szexis trikójában. Dögös lábai hibátlan magassarkúban tipegtek, és csak pici miniszoknya takarta a kerek és husos popsiját.

A borozgatás után, a lány és a fiú leültek sushizni, de közben annyira átitta a levegőt a forróság és a vágy, hogy nem bírtak magukkal és elkezdték egymást vetkőztetni. A fiú egy pillanat alatt lepattintotta a lányról a melltartóját és a vad csókolózás után már a lány feszes melleit markolászta és csókolgatta. Niki közben érezte, hogy Dani kemény farka duzzad a nadrágban és elkezdte kigombolni a sliccét. A srác közben masszírozta a lány fenekét, miközben ő ráfogott a kemény farokra. Finoman verni kezdte, majd a nyelvével kiszabadította az alsógatyából. A fiú ledöntötte a lányt az ágyra és a nyelve hegyével elkezdte izgatni a csiklóját, miközben magába szívte a punci nedves és édes ízét. A lány többször érezte, hogy hatalmasat fog élvezni, és amikor pont elment volna, a fiú tovább fokozta az izgalmát és rácuppant a kemény mellbimbókra. Szopogatta, nyalogatta őket és szívta magába a duzzadó kebleket. A lány ekkor már számtalanszor elélvezett, nem bírt magával és hangosan nyögni és sóhajtozni kezdett.

Ezután megfordult és elkezdte a fiú heréit nyalogatni és szopogatni. Magába szívta és tövig bekapta a kemény farkát. Ezután játszott a herékkel és azokat is bekapta, szinte smárolt velük a szájában. A fiú eközben feküdt, majd a lány ráült a srác arcára és belenyomta a szájába a nedvtől duzzadó, finom és puha puncit. A srác vadul nyalni kezdte a tocsogós puncit, a lány pedig lovagolt a fiú arcán. Megdugta a nyelvét és az arcát, egészen addig, amíg a fiú alig kapott már levegőt. Közben a lány markolta és leköpte a kemény farkat és verte. A fiú már levegőért kapkodott, de az izgalmas helyzet csak fokozta az amúgy is pattanásig feszült perceket. Nem akarta, hogy a lány leszálljon róla, csak érezni akarta, ahogy eggyé olvad a lány testével, fenekével és nedves csiklójával. A lány lovagolt a nyelven és közben csak verte és verte a kemény faszt. A fiú érezte, hogy még sosem volt ilyen izgató helyzetben, orra előtt ott mozgott a lány feneke, már a látványtól és keményen állt a farka. A lány többször elélvezett, de még kényeztetni akarta a fiút, megfordult és vállai fölé emelte a fiú lábát és nyalogatni kezdte az ánusz környékét. Szopogatta a kemény farkat, miközben annyira ledugta a torkán, hogy többször öklendezett már. Nyalogatta a heréket és az ánuszt simogatta. Addig csinálta ezt, míg a fiú nem bírt magával és elkapta a lányt, magára húzta és ráültette a farkára, majd megfordította és addig baszta hátulról, míg hangosan el nem élveztek egyszerre….

A sushizást folytatták, majd elaludtak….


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>